10. lokakuuta 2013

Viikonlopun mustaharmaat

Viikonloppuna yritin lahjoa pikkusiskon ottamaan asukuvaa. Kyllä tämä kai paremmalta näyttää kuin se ensimmäinen yritys, vaikka kuvattava on kaikkea muuta kuin luonnollinen kameran edessä ja siskon kärsivällisyys on vain himppasen parempi kuin miehellä. No, kiitokseksi en kitissyt siitä, että siskon reitti yöpaidasta ulkomaailmaan kulki lauantaina allekirjoittaneen vaatekaapin kautta. Valitsi muuten päälleen saman neuleen ja huivin, joita itse pidin edeltävänä päivänä töissä. Onkohan kukaan koskaan tutkinut yhteisen geeniperimän vaikutusta vaatemakuun? Kyllä olisi kuulkaa ihan ässä tutkimushanke siinä, projektirahoitusta tulvisi varmasti ovista ja ikkunoista... ;)


Minulla:
paita: Oasis
housut: H&M
kengät: Geox
laukku: Massimo Dutti
kello: DKNY
korut: Efva Attling

Siskolla:
huivi: by Malene Birger
neule: Lindex
housut ja kengät: siskon omat, en kysellyt :)
                                                                      
Merkitään muistiin: kättä ei saa pitää taskussa ja kuvat on otettava ennen kuin housuihin on muodostunut polvipussit.

6 kommenttia:

 1. Kivat asukokonaisuudet, minä niin tykkään harmaista gollareista:) Tuossa mainitsemisessasi projektissa olisi ideaa ! MInä olen kaksonen ja meidän vaatemaku on välillä häkellyttävän samanlainen ja toisinaan niiin erinlainen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Kaksosten kohdalla tuo olisi varmaan tosiaankin vielä kiinnostavampi tutkimuskohde. :)

   Poista
 2. Kivat kokonaisuudet molemmilla! Täällä on taas harmaa kausi menossa.

  Jaa periytyvä maku... meillä on siskon kanssa 15 vuotta ikäeroa, mutta joo, kyllä se teini sieltä hiljalleen alkaa vilkuilemaan minun vaatekaappiani. Iiik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, käyn usein aamuisin kaikki värikkäämmät vaatteeni läpi ja sitten kuitenkin lähden ovesta ulos harmaissa. En oikeastaan edes tiedä, miksi yritän pyristellä vastaan. Jos se kerran tuntuu oikealta, niin mikäs siinä sitten... :)

   Meillä on siskon kanssa neljä vuotta ikäeroa ja vaatekaappien sisällöt ovat menneet ristiin jo teini-iästä asti. Alussa aikamoisen tappelun säestyksellä, nykyisin ihan sulassa sovussa ja itse asiassa aika mieluisestikin. Ikä lienee tehnyt tehtävänsä. ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää - ja taas pitää ihastella huivia. Voisit tehdä kerralla sellaisen huivipostauksen, sulta kun tuntuu löytyvän upeita huiveja vaikka kuinka! :)

  Meillä on tahtomattamme siskon kanssa samanlainen vaate- ja sisustusmakukin. Tahtomattamme siis siten, että yritetään valita erilaisia juttuja tahoillamme, mutta silti ollaankin usein päädytty tietämättämme samaan... Ja tietty jos toisella on jo jotain niin sitähän ei voi itselle hankkia, vaikka kuinka harmittaisi. ;) No, oikeasti ei ole ihan noin tarkkaa, mutta tuo tyylin samankaltaisuus on tuttua täälläkin. :) Äidin tyyli onkin sitten jo aaaaivan toinen juttu, päinvastainen jopa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea, kiitos vinkistä! Pitääkin laittaa sellainen huivipostaus työn alle.

   Me ollaan välillä hankittu siskon kanssa joitakin vaatteita vähän eri sävyissä jos on käynyt niin, että ollaan molemmat isketty silmämme samaan vaatteeseen. Välillä taas jotakin suosikkivaatetta pallotellaan siskolta toiselle fiiliksen mukaan. Laina-aika määrittyy suunnilleen sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa varsinainen omistaja malttaa vaatteesta luopua tai vaihtoehtoisesti sen mukaan, koska seuraavan kerran nähdään. Kuvio toimii ihan yllättävänkin hyvin. Äidin kanssa ei oikeastaan vaatteita vaihdella (tai liikenne on vain yksisuuntaista), mutta käsilaukut, kengät ja juurikin ne huivit ovatkin jo sitten ihan toinen juttu. Omien suosikkimerkkien ujuttaminen äidin tietoisuuteen on ollut kannattavaa. ;)

   Poista