21. lokakuuta 2013

Neuletta ja sidontaa

Käväisin tämän syksyn Hulluilla päivillä pari kertaa, lähinnä hakemassa täytettä jääkaappiin ja päivittämässä päivittäiskosmetiikan varastoja. Se ainoa "varsinainen" ostos on kutkuttanut mielen perukoilla jo vuoden, ehkä parikin. Tällä kertaa otin asiakseni olla hyvissä ajoin liikkeellä ja kävin sovittamassa DKNY:n Cozy-neuletakkia vain minuutteja sen myyntiin tulemisen jälkeen. Silkin ja kashmirin sekoitus oli materiaalina niin ihanan tuntuista ja malli mieluisa, että marssin saman tien kassalle. Värivaihtoehtojen kanssakaan ei tarvinnut arpoa: musta on aina musta.

Neuletakin mukana tuli metallilenksu ja opaskirjanen, jossa neuvotaan 12 eri tapaa käyttää takkia. Tämän illan ohjelmassa onkin sidontaharkat. Voisin yrittää tämän kanssa ottaa jonkinlaista asukuvaakin, ellen saa takkia (tai itseäni) ihan solmuun sitä ennen.

5 kommenttia:

 1. Tuo on upea neule ja kelpuuttaisin minäkin. Harmaana pliis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harmaa on kyllä tosiaan kaunis väri. Varmaan olisi ollut itsellänikin harkinnassa jos se olisi ollut yhtenä värivaihtoehtona, mutta tällä kertaa hullareilla oli Cozya vain mustana ja kirkkaanpunaisena. Ei tehnyt tiukkaa valita. ;)

   Poista
 2. Mun piti kaivella tämä sun "vanha" postaus täältä kun mietin että tarvitsisin siistin, pieneen tilaan menevän, kevyen, monikäyttöisen ja myös kuumassa maassa toimivan neuleen ja sitten muistin tän sun postauksen. Eli nyt kysymys kuuluu, ootko ollut tyytyväinen ja onkohan se semmonen, että se vois toimia myös kuumassa maassa ns. siistinä neuleena? Jotenkin voisin ajatella että se ei olis mikään liian kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tähän tosi tyytyväinen. Neule on ihanan kevyt ja lämmin ja se on helppo yhdistellä monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Lentokoneessakin tämä on jo testattu ja hyvin toimi, ei tarvinnut pyytää peittoa vilpoisassa koneessa. Jos olet menossa oikein lämpimään paikkaan ja varsinkin jos perillä on myös kosteaa, niin tämä päällä voi olla aika lämmin. Tosin näitähän saa eri matskuissa, puuvillainen ei varmastikaan ole liian kuuma. Joka tapauksessa, uskallan siis suositella. :)

   Poista
 3. Loistavaa, menenpä siis hipelöimään noita Stockalle tällä viikolla! Tack!

  VastaaPoista