30. lokakuuta 2013

Väripilkku

Alkuviikko meni seminaareissa, loppuviikko jää omalta osalta lyhyeksi ja siihenkin mahtuu talon ulkopuolisia tilaisuuksia. Viikon ainoa kokonaan omalla toimistolla vietetty työpäivä osui tälle päivälle ja normipäivänä päälle valikoitui tietenkin normisetti. Syksyn vakiouniformuksi on muodostunut mustien skinny jeansien ja mustan neuletakin tai bleiserin yhdistelmä - niinä päivinä kun päälle ei ole valikoitunut harmaata neuletta. Kokonaisuutta piristi tänään oranssi Holly & Whyte toppi, jonka bongasin Lindexin alerekiltä alle kuudella eurolla. Jännä, miten sitä joskus ihastuukin ihan epätodennäköisiin vaatekappaleisiin. Tästä saattaa hyvinkin tulla vielä yksi lemppareista. Ja tällainen minun päivän asuni siis oli.


Toppi: Lindex
Neule: DKNY
Farkut: Lindex
Kengät: Clarks
Kello Michael Kors
Lompakko: Michael Kors


Päällä oli myös tämä Baum und Pferdgartenin huivi, joka unohtui aamulla kuvasta. Villahuivisesonki on  kuin huomaamatta jatkunut jo niin pitkään, että kevyempi silkkihuivi oli itse asiassa tosi kivaa vaihtelua.


Nyt pakkaamaan laukkua, huomenna suunnataan töiden jälkeen ystävien kanssa tyttöjen matkalle Tukholmaan. En malttaisi odottaa!

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja kaunis asukokonaisuus! Huivissa on ihania upeita värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joku noissa oranssin sävyissä nyt viehättää. :)

      Poista