20. lokakuuta 2013

11 asiaa

Sain 11 asiaa -haasteen Sweet Living -blogin Miialta. Kiitos Miialle haasteesta! 
Haasteen ideana on saada pienille blogeille (alle 200 lukijaa) lisää näkyvyyttä ja lukijoita. 

Haasteen säännöt ovat: 

Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut.
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
Haastajan tulee valita 11 blogia jossa on alle 200 lukijaa.
Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut, ja kenet sinä haastat.
Ei takaisin haastamista.
11 asiaa minusta


1. Olen nukkunut viime yönä yhdeksäntuntiset yöunet ja aloittanut päivän hitaasti sunnuntai-Hesarilla ja miehen keittämällä hyvällä kahvilla. No okei, ja palalla eilisestä jäänyttä suklaakakkua. Fiilis on niin rennon leppoisa kuin se vain sunnuntaina voi olla.

2. Eilen olin tehokas: leivoin, siivosin, järjestelin kaappeja ja laitoin turhaksi jäänyttä tavaraa pois. Tänään ajattelin vain oleilla ja nauttia siitä, ettei ole mitään erityistä, mitä pitäisi tehdä. 

3. Meillä kävi eilen vieraita ja aloitin poikkeuksellisesti valmistelut sillä, että laitoin itseni kuntoon. Yleensä se jää kaiken touhuamisen keskellä viimeiseksi ja sitten harmittaa kun kiireessä sutii meikkiä naamaan kun ovikello jo soi.

4. Yhdessä nauraminen on aivan mahtavaa. Eilen illalla sain useammat spontaanit naurukohtaukset kun pelattin Aliasta ja porukan 8-vuotias hauskuutti muita selityksillään ja arvauksillaan. Huomaavaisesti tämä ryhmän juniori myös ennen pelin alkua varmisti, että osaavathan kaikki lukea. Näitä hetkiä pitää elämässä olla!

5. Useimmiten päätän päivän vaatetuksen vasta aamulla. Yritän nyt opetella laittamaan seuraavan päivän vaatteet jo illalla valmiiksi. Tällä toivon saavuttavani sen, että vaatteiden valitsemiseen kuluvan ajan voi jatkossa aamuisin käyttää johonkin muuhun ja että vaatekaapin sisältöä tulisi hyödynnettyä vähän laajemmin (lue: pukeutuisin muuhunkin kuin mustaan ja harmaaseen). 

6. Himoitsen klassisia, teräväkärkisiä korkkareita mustassa patenttinahassa. Koitan malttaa mieleni seuraavaan alesesonkiin asti, vaikka mieluinen pari on kyllä jo tainnut löytyä.

7. Liityin Justin Timberlaken viralliseen faniklubiin saadakseni etuosto-oikeuden ensi kevään Helsingin keikan lippuihin. Juu, se hyvin nauraa, joka minulle nauraa. Mutta hei, se parhaiten nauraa, jolla on liput taskussa. ;)

8. Tällä hetkellä on menossa Pharell Williams -kausi, tehokuuntelussa ovat sekä Get Lucky että Blurred Lines. Spotifyn lenkkilistan vakkaribiisi taas on She Wants to Move.

9. Paras tapa aloittaa viikonloppu on perjantai-iltapäivän Sh'bam-tunti. Omaan kuntokeskukseen on osunut ihanan hauska ja hyväntuulinen ohjaaja ja samalla kun kuuntelee hänen juttujaan ja miettii, mihin minkäkin raajan pitäisi milloinkin mennä, unohtaa väkisinkin kaikki työjutut. Tunnilta saa aina hyvän fiiliksen ja hymyn huulille.

10. Meillä on ollut jo yli viikon Hopea Toffee -pussi avaamattomana kaapissa. Olen häkeltynyt itsehillinnästäni. (Ja luulen, ettei mies tiedä pussin olemassaolosta.)

11. Olen korkannut glögikauden tällä viikolla.


11 kysymystä minulle


1. Mitä harrastat?
Käyn salilla (tai enimmäkseen kyllä ryhmäliikuntatunneilla), neulon ja kuulun työkaveriporukalla perustettuun kässäkerhoon, bloggaan ja sen myötä valokuvauksenkin voi jo kai laskea jonkinlaiseksi harrastukseksi. Olen myös mukana oman alan yhdistystoiminnassa. 

2. Inspiroivin blogi? 
Tämä vaihtelee paljonkin ajankohdan ja aihepiirin mukaan. Juuri tällä hetkellä kun neuloosikausi on päällä, tekisi kovasti mieli neuloa kaikkia Piipadoo-blogissa näkemiäni ihania juttuja.

3. Paras herkku? 
Salmiakki, ehdottomasti.

4. Lempivuodenaika? 
Kaikissa vuodenajoissa on hyvät puolensa. Ehkä eniten tykkään loppukeväästä kun on jo lämmintä ja silti kesä on vielä kokonaan edessä. Tai sitten loppukesästä kun on edelleen lämmintä, mutta illat ovat jo pimeitä.

5. Oletko jouluihminen? 
Olen. Usein olemme varsinaisen joulunajan kyläilemässä lapsuudenkodeissa ja sisarusten perheiden luona, joten jos omassa kodissa aikoo ehtiä nauttia joulusta, on se aloitettava ajoissa. Pidän tosi paljon suunnitteluvaiheesta: mitä syödään, mitä leivotaan, miten joulupöytä katetaan, mitä kenellekin lahjaksi, miten lahjat paketoidaan, miten koti koristellaan... Vähemmän on enemmän, mutta yksityiskohtiin tykkään kuitenkin kiinnittää huomiota.

6. Paras paikka johon olet matkustanut? 
Maisemien puolesta Kanadan puolen Kalliovuoret, fiiliksen puolesta New York. Tosin noin yleisesti tykkään ajatella, että se tuleva reissu on aina se paras reissu. Kuukauden sisällä ollaan lähdössä tyttöporukalla ensin perinteiselle syksyn Tukholman matkalle ja sen jälkeen meillä on saman jengin rendez-vous Ranskassa.

7. Lempikaupunkisi? 
En osaa valita. Pidän tosi paljon kaikista pohjoismaisista pääkaupungeista ja Lontoosta.

8. Kissa vai koira? 
Koira

9. Paheesi? 
Somessa roikkuminen, varsinkin iltaisin kun pitäisi mennä jo nukkumaan. Olisi varmasti hyödyllisempää saada puoli tuntia enemmän unta ja pinnata ne viisi asukuvaa vaikka aamulla.

10. Televisiosarja jota seuraat? 
Newsroom, Solsidan, Hyvät ja huonot uutiset, Yleleaks. Tunnustan, myös Vain elämää on seurannassa. Good Wife, jos se ei mene jumpan kanssa päällekkäin. Voicen ja TTK:n tahtiin on hyvä kilisytellä puikkoja, eikä haittaa, vaikka välillä pitää kiinnittää enemmän huomiota palmikoihin kuin ohjelmaan.

11. Bloggaamisessa mukavinta? 
Vuorovaikutus, on aina yhtä virkistävää kuulla muiden ajatuksia, ideoita ja vinkkejä. Se, että intoututuu kokeilemaan niitä vinkkejä ja ideoita. Ja että tulee jollakin tapaa dokumentoitua kaikkia omia juttuja.


11 kysymystä haasteen saajille


1. Koska kävit viimeksi elokuvissa?
2. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen?
3. Lempivaatteesi ja/tai -asusteesi?
4. Millainen olisi täydellinen päivä?
5. Minkälaisesta musiikista pidät?
6. Suosikkiravintolasi?
7. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
8. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?
9. Minkä kirjan luit viimeksi?
10. Pitkä viikonloppu aikaa, omavalintainen matkaseura mukana, rajaton budjetti. Mihin lähtisit ja mitä siellä tekisit?
11. Mukavinta bloggaamisessa?


Haastan seuraavat blogit

Kuvat ovat kuluvan viikonlopun kotoilukuvia.

10 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta tartun tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä ja kiva kun tartut, näitä on aina kiva lukea. :)

   Poista
 2. Tätä oli kiva lukea, kiitos myös haasteesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja ole hyvä. Melkein arvasin, että osa haastetuista ehtii lukea asiasta tästä postauksesta kun olen niin toivottoman hidas kommentoija... :)

   Poista
 3. Heippa! Kiitos haasteesta, vastaan siihen pikimmiten. Ihanaa iltaa ja uutta viikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, jään odottelemaan, että pääsen lukemaan sinun vastauksiasi. :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Olin ehtinyt saada sen myös Miialta, joten vastaukset voikin jo lukea blogistani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, huomasinkin sen sitten kun luin vastauksiasi. Hiukan tarkkavaisempana sen olisi voinut tajuta jo Miian postausta lukiessa, mutta aina ei kaikkea huomaa. ;)

   Poista
 5. Oi, ihania reissuja tiedossa sulla :) Mä haaveilen täällä New Yorkin matkasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tyttöjen reissut on kivoja. Ja New York, siihen ei varmaan koskaan voi kyllästyä taikka lakata haaveilemasta siitä seuraavasta reissusta!

   Poista