24. kesäkuuta 2013

Yy-kaa-koo


Havahduin lämpimien säiden koittaessa siihen, ettei minulla ollut mustia korottomia sandaaleja. Koska joka aamu töihin lähtiessä oli sellainen fiilis, että juuri tänään olisi kiva laittaa jalkaan mustat sandaalit, päätin, että sellaiset pitää sitten varmaankin hankkia. Pistin töpinäksi ja tulosta syntyi. Kolmesti.

Kävin ensin katsomassa Clarksin tarjonnan ja heti löytyi sen tyyliset kengät, mitä olin hakemassakin. Tähän mennessä olen oppinut, että jos löytää etsimänsä, ei kannata aikailla. Varsinkaan jos mieluisa kenkä istuu ihan täydellisesti jalkaan.


Äidin kanssa Tallinnassa käydessä teimme sellaisen kardinaalivirheen, ettemme olleet varanneet ollenkaan sandaaleja mukaan, vaikka jalkahoidot oli buukattu jo hyvissä ajoin. Ilusalongista pitikin pinkaista heti kenkäkaupoille, ettei vastalakatuille varpaankynsille ehtisi käydä hassusti. Siltä reissulta ovat peräisin nämä bling-versiot, jotka olen jo ehtinyt todeta toimistokelpoisiksikin.


Vanhat Havaianakset alkoivat olla siinä kuosissa, että ne päätyivät mökkikäyttöön. Aikoinaan kakkoskengiksi häihin hankitut rantasandaalit olivat muuttuneet väriltään ei-niin-valkoisiksi. Tilanne vaati uutta flipariparia. Mustia, tietenkin. Koska käytännöllisyys. (Voi ei, onko tämä ärsyttävä ilmaisutapa leviämässä minunkin kielenkäyttööni?!). Ipanemat tuntuivat hyvältä jaloissa ja kyllä näillä kauppareissun kehtaa tehdä.


No niin, nyt niitä mustia sandaaleja sitten on. Seuraavan kerran kun tekee mieli ostaa tämän tyylisuunnan kenkäpari, pitää muistaa yksi asia. Laske kolmeen. Nyt kengät jalkaan ja töihin. Moikka! Ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset nuo ensimmäiset sandaalit. Itsekin pitäisi lähteä metsästämään uusia.
  Mä en voi pitää noita flipfloppeja (vai mikä niiden virallinen nimitys on), koska tekee niin kipeää tuohon varpaanväliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mäkään en ole ihan varma flipflopien virallisesta nimityksestä, joten varmuuden vuoksi viittaan niihin eri sanalla suunnilleen jokaisessa lauseessa. If you can't convince them, confuse them - vai miten se meni... ;)

   Poista
 2. Ihanat ,mutta joskus petolliset varvas sandaalit.
  Juhannuksen jäljiltä löytyy monet vesikellot. :)

  Kiinostaisko sinua aloittaa seuraamaan toisiamme?

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niillä ei kävellä pitkiä matkoja, juosta ratikkaa kiinni taikka ajeta autoa, mutta paikassaan ovat just sopivat. Kävin kurkkimassa blogiasi ja liityin jo lukijaksi. :)

   Poista
 3. Hih. Noinkin voi käydä :) Noh, positiivisena asiana, on ainakin sandaaleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt on sandaaleja. Enää pitää muistaa se ja varmistaa, ettei etsintävaihde jää päälle. :)

   Poista