11. kesäkuuta 2013

Kässänopen painajainenKummipoika sai ristiäislahjaksi Pikku prinssi -kirjan ja itse tehdyn neuletakin. Törmäsin blogistaniassa Kässänopen painajaiseen ja näppäränä naisena kuvittelin neulovani sellaisen tuossa tuokiossa. Kesäversio valmistui puuvillalangasta, muttei kuitenkaan ihan tuossa tuokiossa. Hommat aloitin jo jääkiekon MM-kisojen alkusarjapelien aikaan ja jos jonkinmoisten taukojen jälkeen on viimeiset napit ommeltu paikoilleen pari tuntia ennen ristiäisten alkua. Perjantai-iltana olin suorastaan tyytyväinen siihen, että pääkaupunkiseudulta autoilee Kokkolaan useamman tunnin. Lyhyemmällä matkalla ei olisi ehkä ehtinyt tulla valmista. Takaisin tullessa olisi sen sijaan riittänyt jo vähän vähempikin autossa istuminen...Malli: Kässänopen painajainen
Lanka: Menita Cotton Dream (valkoinen ja harmaa) & Rico Design Essentials Cotton dk (turkoosi)
Menekki: valkoista lankaa noin 2.5 kerää (vajaa 150 g), harmaata ja turkoosia vajaa yksi kerä kumpaistakin (alle 50 g)
Puikot: 3.0 mm pyöröpuikko (40 cm) ja apuna yksi saman koon sukkapuikko


Arvatkaapas muuten, mitä tulee mieleen vasemman yläreunan kuvasta? Oh my god, they've killed Kenny! Ohjeen mukaan takista olisi pitänyt tulla kokoa 74 cm, mutta liekö syynä sitten eri lanka tai tiukka käsiala, tästä tuli kyllä pienempi. Ei silti haittaa, pääseepähän käyttöön jo aikaisemmin. Päivänsankarilla ei lahjastaan liene mielipidettä, mutta ainakin äitinsä tuntui tykkäävän. Ja pieni kultakimpale on kyllä kaiken vaivannäön arvoinen. 

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä taitava. Kade. Keksisin sulle montakin tilaustyötä ;)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kateuteen ei tosin ole minkäänlaista syytä, tälle tasolle nimittäin pääsee parin vuoden satunnaisella neulomisella. Ja hei, sähän voisit tulla mukaan meidän kässäkerhoon? :)

   Poista
 2. Ihana pikkuvillatakki! Mahtavaa, kun osaat neuloa noin hyvin!:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis villatakki ja varmasti mieluinen lahja. Hyvä että sait sen ajoissa valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu, vähän meinasi tulla kiire. Seuraavien lahjatekeleiden kanssa pitää olla tarkempi aikataulu. :)

   Poista