4. kesäkuuta 2013

Hempeitä mekkoja

Kaikki sai alkunsa kun kokosin Polyvoressa ideakollaasin siitä, mitä puen päälleni loppuviikosta juhlittaviin ristiäisiin.


Sen jälkeen aloin metsästää hempeän väristä mekkoa. Ensin selailin verkkokauppoja, sitten tulin käyneeksi Stockalla. En onneksi löytänyt etsimääni. Muisti nimittäin palaili pätkittäin ja tajusin, että kaapissahan on jo ennestään tällaiset yksilöt.


Vasemmalla puolella olevan mekon kanssa on jo juhlittu kahdet häät, oikealla oleva Naja Laufin mekko on itse asiassa yhä korkkaamatta. Hmm, kumpi vai kampi?


Jos säät jatkuvat tällaisina, päätynen tuohon jo aiemminkin pidettyyn, mutta vilpoisampaan malliin. Naja Laufin mekko on ah-niin-kaunis, mutta materiaali on osaksi villaa ja siten se on myös ah-niin-lämmin. Mallailin jo yhteen ensimmäistä mekkoa ja uutta Selectedin jakkua, mutta en osaa päättää, onko yhdistelmä liian rento. Mitä sanotte?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania mekkoja, todella kauniin värisiä. Tykkään!!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana tuo alimman kuvan yhdistelmä, ihan täydellinen! Itsekin pähkäilen, mitä laittaa päälle viikonlopun hääjuhliin. Olen päättänyt, etten osta enää yhtäkään yhden käyttökerran juhlamekkoa, joten asu pitäisi koostaa valmiiksi kaapista löytyvistä vaihtoehdoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kiva kuulla, sillä alimman kuvan yhdistelmällä nämä juhlat päätin juhlia. Nyt olisi muuten uudet Clarksin sandaalitkin jo hommattuna (se kävi nopeasti kun heidän liikkeensä on tässä viereisessä ostoskeskuksessa) ja taidan vaihtaa ne jalkaan myöhemmin lauantaina jos korkkarit alkavat painaa. Hyvä periaate, yritän ottaa susta tässä asiassa mallia! :)

   Poista