18. kesäkuuta 2013

Garden party

Minulla on unelma. Puutarhajuhlat. Tähän tyyliin.Toistaiseksi minut erottaa unelmastani se tosiasia, ettei meillä ole puutarhaa. Täällä kotona siis. Mökiltä se löytyisi, samoin vanhempien luota, mutta arvatkaapas, missä ovat kaikki ne ihmiset, jotka haluaisin kutsua? No, itse asiassa useammassakin paikassa, mutta yhdistävänä tekijänä on se, että kaikki ovat kaukana edellä nimetyistä kahdesta puutarhasta. Blääh. Mikä siis neuvoksi?

Vaihtoehto 1: Puutarha on mielentila. Vähän mielikuvitusta, suunnittelua ja toteutusta ja parvekkeelle saisi hyvinkin kivat bileet.


Vaihtoehto 2: Lantliv-mökkiviikonloppu. Jos jättäisikin ne perinteiset mökkivaatteet kotiin ja oikeasti oleilisi mökillä kukkamekossa, vaaleanpunaisissa Huntereissa ja hiukset muka-huolettomalla bohemian chic -nutturalla. Tai jossakin muussa harkitussa ja hyvältä näyttävässä asukokonaisuudessa, koska en omista ensimmäistäkään kukkamekkoa,  saappaat ovat eriväriset ja -merkkiset ja tukkakaan ei ihan yllä kummoiselle nutturalle... Mutta pointtina on siis sellainen lehtijuttumaisesti stailattu mökkiviikonloppu. 
Vaihtoehto 3: Satsataan vähän enemmän Pori Jazzin piknik-konserttiin. Ja toivotaan, ettei sada.
Kaikki kuvat: Pinterest

2 kommenttia:

  1. Siis ARVAA MITÄ!! Mä oon just lanseerannu maalle juhannusjuhlapäivällisen! Mun mielikuvissa pöytä ja kattaus näyttää juuri tuolle kuin ensimmäisessä kuvassa, aurinko paistaa ja pöydässä on pönikka valkoviiniä. Ajattelin virittää myös äidin 60vee juhliin ompelemani viirit esille ja isä lupasi hakea koivuja metsästä(Mutta en pujottele verkkoon syreenejä enkä kirjaile japanilaisia kuvioita lautasliinoihin). Miksi odottaa kauempaa eikö teidän Lantliv-mökkiviikonloppu voisi olla jo juhannuksena :) Hyvää juhannusta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, miten mä en heti tajunnut?! Sain jo lanseerattua meidän jouluperinteisiin juhlaillallisen (aikaisempi kaava oli se, että lahjaksi saatu pyjama vedettiin heti päälle ja sillä mentiin seuraavat pari päivää), joten juhannusjuhlapäivällinen olisi ihan looginen jatkumo. Toiveajattelua saada koko muu väki olemaan Lantliv-meiningeissä koko viikonlopun, mutta yksi päivällinen varmaan menisi. Koko viikonlopun kestävää konseptia taidan yrittää toteuttaa sitten elokuussa kun mennään mökille tyttöporukalla, on meinaan hiukan otollisempi osallistujajoukko. ;) Kuin myös, hyvää juhannusta! :)

      Poista