24. kesäkuuta 2013

Alekauden korkkaus

Ensimmäiset alekauden ostokset on tehty. Hankintalista on turhan suureellinen termi, mutta etukäteen oli kyllä jo tiedossa, mitä olen vailla. Lompakko ja espadrillot ovat molemmat kuluneet lähes puhki, joten uudet oli saatava tilalle.


Lompakko löytyi Stockan alennusmyynneistä viikko sitten. Väri, malli ja merkki tuli itsellekin vähän yllätyksenä. Näin tämän Michael Korsin lompakon heti kun olin tullut sisään pääovista ja mietin, että njääh. Kuvittelin haluavani jotakin pienempää, mahdollisimman yksinkertaista mallia ja mustaa nahkaa, merkin ei tarvitsisi näkyä. Tämä taas oli oranssi, merkki selvästi näkyvillä ja kokokin vaikutti kovin suurelta. Ei siis ollenkaan sitä, mitä olin hakemassa. Kiersin hiljakseen läpi koko muun laukkuosaston ja jatkoin etsimistä. Kierroksen lopuksi sain kuitenkin huomata, että mieleen oli jäänyt pyörimään juuri tämä tietty lompakko. Onneksi niitä oli korissa vielä pari jäljellä. Nappasin yhden mukaani ja lähdin kassan kautta kotiin.


Kengät puolestaan bongasin viime maanantaina NAP:in alesta. Lähetystietojen mukaan paketti on jo maassa, enää odotellaan DHL:n autoa saapuvaksi. Palataan siis tuonnempana asiaan. 

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvä löytö! Ihana välillä ostaa sitä mitä ei ole ihan suunnitellutkaan, ja niistä ostoksista tulee välillä niitä kaikkein käytetyimpiä! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämä tuntuu nyt jo käytössä kivalta. Tosin sarjassamme First World Problems, miten tuntuukin niin hankalalta löytää kaikki kortit uuden lompakon lokeroista, vanhassa oli olevinaan paljon loogisempi järjestys. :)

   Poista