19. kesäkuuta 2013

Luottotuotteet


Kahta en vaihda. Toinen on Joe Blascon Ultrabase-meikkivoide ja toinen on Benefitin Bad Gal -ripsiväri. Blascon meikkivoide on ollut kumppanini jo lukioajoista lähtien ja Benefitin ripsivärikin on ollut kuvioissa jo suunnilleen kymmenkunta vuotta. Tällaiset luottotuotteet ovat kyllä aikamoinen onni. Ei tarvitse meikkiostoksilla tuhlata aikaa päätöksentekoon, tietää saavansa rahoilleen vastinetta ja aamurutiineissa säilyy turvallisuuden tunne kun tietää tismalleen, missä ajassa saa taiottua itsensä ulosmenokelpoiseksi.


Meikkivoide on säännöllisen epäsäännöllisesti Stockan kantisalessa enkä muista, koska olisin viimeksi ostanut sen täydellä hinnalla. Benefitin ripsiväriä ei sen sijaan tietääkseni saa Suomesta, joten sen ostan yleensä reissuilta, joko Sephorasta tai lentokentältä. Kai tätä nettikaupoistakin saisi tilattua, mutta toistaiseksi ei ole ollut tarvetta asiaa selvittää.


Muuten en ole kosmetiikkapuolella erityisen merkkiuskollinen, kokeilen mielelläni kaikkea uutta. Tosin on niitä uudempiakin suosikkeja ehtinyt matkan varrella tulla. Eräältä laivamatkalta tarttui mukaan Chanelin huulipuna sävyssä Mademoiselle. Nimikointi on ilmeisesti muuttunut sitten ostohetken ja saatan olla pikkuisen pulassa sitten kun tämä on loppuun käytetty. Täytyy vain luottaa siihen, että joku yhtä sopiva sävy on yhä valikoimissa.


Tänä keväänä puolestaan tulin hankkineeksi Cliniquen uutuuden, chubby stick -huulipunan sävyssä Mighty Mimosa. Etsin oikeastaan huulikiiltoa, törmäsin kosmetiikkaosastolla Cliniquen tuotteita esitelleeseen vanhaan lukiokaveriin ja jäin suustani kiinni. Juttelun lomassa tulin testanneeksi tätä ja tykkäsin. Tästä on lyhyessä ajassa tullut ehdoton lempparini ja se kulkee nykyään aina käsilaukussa mukana. Sävy on juuri sopiva kesään ja tuntuu, ettei tämän kanssa tarvitse lotrata huulirasvalla.


Seuraava kosmetiikkahankinta tulee olemaan puuteri, nykyisen rasian rippeillä ei enää montaa hetkeä pärjää. Onko kenelläkään vinkata suosituksia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti