30. toukokuuta 2013

Uutta vaatekaapissa


Molemmilla aiemmilla kerroilla kun varta vasten lähdin kaupoille katselemaan, josko löytäisin jotakin kivan hempeää pastellisävyä (tai ylipäätään jotakin vähän värikkäämpää) vaatekaapin täydennykseksi, päädyin kantamaan kotiin jotakin mustaa tai ainakin melkein mustaa. Ensimmäisellä kerralla kyseessä olivat housut, oikein kaksin kappalein, toisella kerralla hankin uuden bleiserin. Kolmas kerta toden sanoi. Nyt on kuulkaas pinkit housut henkarilla, valmiina käyttöön. 


Vaaleanpunaisten housujen käyttöaste on vielä arvoitus kun en ollenkaan tiedä, miten kotoisaksi oloni näissä tunnen. Sen vuoksi väriskaalan laajennus lähti liikkeelle sieltä edullisimmasta päästä, parilla kympillä ja  H&M:lta. Hinta per käyttökerta -kaavalla uskoisin näiden olevan ihan kannattava ostos. Sitä paitsi keksin heti aika monta yhdistelmää näiden housujen ja kaapista jo löytyvien vaatekappaleiden kesken. Sillä lienee jonkinmoinen vaikutus asiaan, että kaapista löytyy paljon mustaa, valkoista, harmaata ja beigeä... Oli miten oli, kaikki lasketaan.


Selectedin jakun hankinnassa ostopäätös puolestaan syntyi toisella logiikalla. Fundeerasin asteikolla 1-10,  että kuinka paljon jäisi harmittamaan jos en nyt osta tätä bleiseriä. Päädyin ysipuolikkaaseen ja kävelin kassan kautta kotiin. Yhtään ei ole kaduttanut. Malli ja yksityiskohdat ovat mieluisia ja tästä takista saattaa hyvinkin muodostua uusi suosikki.

2 kommenttia:

  1. Ihana malli tuossa bleiserissä. Hieno ostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä on jo ehtinyt tulla tosi mieluisa vaate.

      Poista