11. toukokuuta 2013

Akuutti pastellihimo

Nyt kun Skappel-neule on vihdoinkin valmis, piti käydä katsomassa Pinterestin puolella vähän ideoita sen stailaamiseen. Hakusanoilla grey cardigan ja grey sweater löytyi vaikka mitä kivaa. Lähtökohtaisesti olisin yhdistänyt harmaan neuleen mustiin housuihin, ehkä kapeisiin farkkuihin ja alle joko musta toppi tai valkoinen kauluspaita. Se ei ehkä ole erityisen värikästä, mutta täysin omalta tuntuva yhdistelmä. Tähän tyyliin siis.


Tätä taustaa vasten olin siis oikeastaan vähän yllättynyt kun inspiraatiokuvia etsiessäni löysinkin itseni ihailemasta nimenomaan kaikkia harmaan ja pastellien yhdistelmiä. Toki mustavalkoharmaatkin kuvat näyttivät hyviltä, mutta joku niissä pastelleissa vain kiehtoo. Vai mitä sanotte näistä?
Näistä kuvista innostuneena kävin vähän leikkimässä Polyvoressa ja kokosin tällaisen kollaasin. Jokunen alla olevista ihanuuksista kaapista jo löytyykin, mutta joku juttu jäi myös polttelemaan. Hmm, vielä ehtisi kaupoille... 


6 kommenttia:

 1. Ihania inspiraatiokuvia! :) Harmaa sopii todella hyvin noihin pastelliväreihin, tasapainottaa niitä. Mutta tuo yhden kuvan ihana vihreä taitettu käsilaukku, sellaisen kun löytäisi jostakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laukku on kyllä hieno. Tosin malli näyttää sen verran simppeliltä, että jos vain löytyisi oikean väristä nahkaa, tuon voisi ehkä toteuttaa itsekin?

   Poista
 2. Kyllä toimii todella hyvin harmaa ja pastelli yhteen. Minua miellytti varsinkin turkoosi harmaa yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan? Mullakin on heikko kohta juuri tuo turkoosi, sellainen hennon vedenvihreä.

   Poista
 3. Pastellivärit ovat kyllä ihania kevääksi ja kesäksi! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Mulla on takana niin pitkä mustavalkoinen kausi, että ihan yllätyin, kuinka kovaa nämä herkkuvärit kolahtivat. :)

   Poista