16. toukokuuta 2013

Tilanneraportti

Jottei tämä blogi nyt vallan hiljenisi, niin otetaan tähän väliin tällainen pieni tilanneraportti. Alkuviikolla tapahtunutta:

 • Lähdin eilen ostamaan pastellinsävyisiä housuja. Tulin kotiin uusien mustien housujen kanssa. Lahkeessa on sentään pituutta vain nilkkaan asti, että jotain kesäisyyttä näissä uusissa housuissa kiistatta on... ;)
 • Näin Romanian Euroviisukappaleen videon ja nauroin ääneen. Aivan holtittomasti. Myötähäpeäfaktori on niin korkea, ettei sitä enää oikein huomaa. Douze pointsit tosissaan vetämiselle ja vaahtomuovista askarrelluille vatsalihaksille. Nähtäväksi jää, lohkeaako tällä esityksellä finaalipaikka. Minut se sai ainakin taas innostumaan näistä kisoista.
 • Ulkona on ihan täysi kesä! Juuri sitä kauneimman väristä vihreää joka puolella, aurinko paistaa ja on lämmintä. Ihan mahtavaa!
 • Luulin, että parasta Sh'bam-tunnilla olisi tämän kertaiseen ohjelmaan kuuluva Gagnam Style. Kun näkee itsensä jumppasalin peilistä toteuttamassa sitä koreografiaa ei vain voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Mutta ei, nähtävästi kokemus voi olla vieläkin parempi: juuri ennen tunnin alkua edessä olevalle paikalle asettui keskuksen uusi PT, joka oli harvinaisen hyvännäköinen, vaalea ja ruskettunut nuorimies. Oijoi, siinä kohosi kuulkaa kiinnostus sheikkausmuuveihin ihan nextille levelille.
No niin, siinä ne tärkeimmät taisivat tulla. Nyt jatkamaan jännittämistä. Kiekkopuolella voitto tuli, toivottavasti finaalipaikka irtoaa myös Euroviisuista. Näihin kuviin ja tunnelmiin. Modulaatioiden täytteistä illan jatkoa kaikille!


2 kommenttia:

 1. Romania oli kyllä aika p*ska. jos suoraan sanotaan :D Jee, Krista on finaalissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis aivan hirveä! Mutta ehkä juuri siksi niin huvittava. :D

   Poista