7. toukokuuta 2013

Sinisävyjä ja valkoista

Kiekkoa ja kässäjuttuja, valkoista ja sinisen eri sävyjä, siinä viime päivien teemat. Leijonien otteita MM-kaukalossa on seurattu kotisohvalla ja siinä samalla olen aloitellut uutta neulomusta. Skappelin jälkeen on vaihtelun vuoksi mukavaa, että puikot ovat pienet, materiaali ihan erilaista ja väritkin ihanan keväiset. Pieni vilautuskuva projektista on tässä alla, mutta liikaa en halua paljastaa kun kyse on ristiäislahjasta ja pikkuprinssin äiti saattaa käydä täällä vierailulla.  


Ristiäisistä puheenollen, juhlat järjestetään ensi kuun puolella ja olen luvannut tuoda tullessani leivonta- ja kattaustarvikkeita. Ihan tarkasti ottaen puhe taisi olla paperipilleistä, sokerimassakuorrutteesta ja macaronseista. Sitten kävi klassisesti. Innostuin. Niin saa kuulemma tehdä, ei haittaa ollenkaan. Huh! Jos muuten uranvaihto tulisi ajankohtaiseksi, harkitsisin vakavasti juhlasuunnittelijan hommia. :DSelailin ideakuvia ja niitähän on netti pullollaan. Kurkatkaapa, miltä näytti esimerkiksi Bambulan Sinertävä vappu. Kaunista ja raikasta! Meillä on edelleenkin häiden jäljiltä askartelutarvikkeita vaatehuoneen laatikossa ja nyt kun värimaailma tuntuu natsaavan, ajattelin päästää myös sisäisen askartelijani irti. Koristenauhat ja pompomit roikkuvat jo tosi kauniisti mielikuvissa, katsotaan päästäänkö todellisuudessa samaan DIY-reittiä vai kaupan kautta. Ellen törmää itsehillintääni ennen sitä. ;)

Ja takaisin arkeen, pitänee mennä jatkamaan kotitöitä. Siivous on vielä vaiheessa ja huomenna on tulossa vieraita kun kässäkerho kokoontuu meillä. Valmista pitää olla ennen kuin Newsroom alkaa ysiltä ykkösellä. Olen ihan koukussa ja nämä jaksot pitää ehdottomasti katsoa isolta ruudulta, läppärin näyttö ei tämän ohjelman kohdalla riitä. Hyvät näyttelijät, ihan mahtava dialogi ja oikeat uutiset tekevät tästä mielenkiintoista seurattavaa. Fanitan!

4 kommenttia:

 1. Ihania inspiraatiokuvia! Ja ristiäislahjassa niin suloiset babyvärit: tulossa varmasti kaunista lahjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee ihan kauhea hinku järjestää juhlia kun eksyy selailemaan noita kuvia. Onneksi on näitä tilaisuuksia, missä saa olla avuksi. Ja kavereita, joita kutsua kylään kun keksii jonkun mahtavan teeman tai löytää reseptin, jota on saatava kokeilla. Lahjaneulomuksen esittelen paremmin sitten kun juhlat on juhlittu. Tai jos en jaksa odottaa niin pitkään, niin sitten kun se on valmis. ;)

   Poista
 2. Mitä on paperipillit? Onko ne niinkun ihan normaalipillejä mehunjuontitarkoituksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, normaalipillejä juomistarkoitukseen, mutta materiaali on paksua paperia. Itse asiassa nuo pillikuvan pillit ovat paperista. Väreissä ja kuvioissa löytyy vaikka mitä herkkuja.

   Poista