1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 2013


Joulukuu on täällä taas! Koska ajattelin mielessäni, että kauppojen joulukalenterivalikoimat ovat kuitenkin täynnä pahaa suklaata tai tarpeetonta muuta krääsää, eivätkä ne todennäköisesti ulkonäölläänkään hurmaa, päätin tänäkin vuonna väkertää joulukalenterini itse. Tai no, joulukalenterimme. Mies tahtoo nimittäin joka vuosi apajille siinä vaiheessa kun luukkujen aukaisemisen aika koittaa, vaikka siihen asti muuta väittääkin.


Tämän vuoden simppeliin DIY-joulukalenteriin tarvittiin henkari, punaista paperinarua, 6 korttipohjaa ja musta tussi. Korttipohjat leikkelin neljään osaan ja napsaisin niihin reiät. Sitten kirjoitin lappuihin luvut 1-24, kiikutin puolisolle parilliset ja pidin itse parittomat. Kirjoitimme toisillemme kauniita sanoja ja aineettomia pikkulahjoja (tosin pariin lappuun laitoin myös terkut tontulta ja koordinaatit yllärin luo), sitten laput paperinarulla kiinni henkariin. Ja pam, valmista tuli! 


Nyt kalenteri roikkuu makuuhuoneen ovessa ja ensimmäinen luukku on jo avattu lappu on jo luettu. Minä hipsin kohta kauppaan hakemaan punaista maitoa ja toteutan sen, minkä lupasin. Solsidan ja riisipuuro, ei huono yhdistelmä tälle illalle. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, tämä oli sopivan nopea ja yksinkertainen toteuttaa, näyttää kivan simppeliltä ja tuottaa hyvää mieltä. Kävin muuten kurkkimassa sinun blogiasi ja löysin kivoja juttuja. Lisäsin sen myös lukulistalle. :)

   Poista
 2. Ihana idea :) Tehtiin puolison kanssa samantyylinen, mutta pää lyö tyhjää. Kerro nyt vähän mitä tuolla luki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääosin siellä oli toiselle tarkoitettuja ilahduttavia ja piristäviä sanoja tai sitten pieniä arjen tekoja, joista tietää puolison pitävän: leffailta suosikkiherkuilla kotisohvalla, niskahieronta, valmiiksi katettu aamupala arkiaamuna, toisen puolesta hoidettu velvollisuus tai kotityö tyyliin "mene töiden jälkeen rauhassa kahville kavereiden kanssa, minä hoidan sen-ja-sen". Ei siis välttämättä mitään erityisen ihmeellistä tai edes normaalista poikkeavaa, vaan pikemminkin aikaa ja huomiota. Pari kertaa lapussa oli joku konkreettisempi toiselle hankittu asia, esimerkiksi suosikkisuklaata tai sukat, tms.

   Poista