30. marraskuuta 2013

Marraskuun viimeinen


Marraskuun viimeinen päivä. Kävin tänään viemässä äidin lentokentälle ja lupasin sen jälkeen puhelimessa siskolle, että lainaan hänelle matkalaukkujani kun hän suuntaa tuonnempana varsinaiselle unelmalomalle. Luonnollisena jatkeena tälle olisi toiminut se, että istun loppuillan läppäri sylissä sohvalla ja selaan lentohintoja ja luen hotelliarvosteluja. Mutta ei. Tajusin, että nyt tosiaan on marraskuun viimeinen päivä. Huomenna alkaa joulukuu. Nyt saa siis tosiaankin jo ihan luvallisesti aloittaa jouluhommailut. Ensimmäiset valot on nyt viritelty paikoilleen ja DIY-joulukalenteri on työn alla. Mukissa on glögiä ja päässä risteilevissä ajatuksissa joulupöydän kattausideoita, piparkakkumökin koristelusuunnitelmia, reseptejä, soittolistoja, lahjapaketointeja ja vaikka mitä. Kyllä joulukuume näköjään yhden matkakuumeen voittaa! Tästä se (mopo) lähtee. :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä! Nyt saa luvan kanssa aloittaa :) Itse en ole hillitön joulutouhottaja, mutta kaipaan juuri tuota mitä tuossa kuvassasi on: joulun tuoksun tuovia juttuja! Hyasintti lienee ostoslistalla selkeästi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskottelen aina itselleni, että maltti on valttia ja että vähemmän on enemmän, mutta toisinaan meinaa silti mopo karata käsistä. Nytkin ajattelin ensin, että tänä vuonna mennään vain tällä yhdellä hyasintti-käpyasetelmalla ja liudalla kynttilöitä, mutta niin vaan tänä viikonloppuna on ilmaantunut paikoilleen pari valosarjaa lisääja kappas, tuossahan on kuusi koristeltuna... Perustelen tämän itselleni silä, että ollaan yleensä aina ne varsinaiset joulunpyhät poissa kotoa, joten jos omassa kodissa aikoo päästä nauttimaan joulutunnelmasta, on se tehtävä hyvissä ajoin. :)

      Poista