4. marraskuuta 2013

Aikuistumisriitti


Viime talvena vasta havahduin huomaamaan, että suurin osa työkavereista ei kulkenutkaan koko päivää niissä kengissä, joilla he aamulla tulivat töihin. Sisäkengät! Pitäisikö sellaiset oikeasti olla? Eikö se ole jotenkin tosi aikuista? Nyt kun takana on kuukauden päivät nilkkurikelejä olen huomannut, että niissä sisäkengissä voisi tosiaankin olla ideaa. Päätin, että jos sellaiset pitää hankkia, niin hankitaan sitten tyylikkäät. Ja niinpä sitten juhlistin tätä siirtymäriittiä tilaamalla mieluisat kengät Outnetista. Tory Burchin ballerinoissa oli hyvä aleprosentti ja juuri sopiva väriyhdistelmä. Lähetys saapui viime viikolla ja patenttinahkaiset, tikkikuvioiset kengät olivat tänään ensimmäistä päivää jalassa. 

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin ensi yrittämällä. Merkitään muistiin: jos laittaa vajaamittaiset housut ja aikoo työpaikalla vaihtaa nilkkurit ballerinoihin, kannattaa tarkistaa, ettei laita aamulla jalkaansa vähän kulahtaneita mustia sukkia, joissa on jotain ihme liiloja kuvioita. Se vähän syö sitä tavoiteltua tyylikkyyttä. Ja aikuisvaikutelmaa.

10 kommenttia:

 1. Joo niin ne tekee, pitää sisäkenkiä. Sama kävi täälläkin jokunen vuosi sitten. Nykyisin töissä on kahdet työkengät. Mustat korolliset avokkaat ja mustat baltsut. Kyllä se vaan on kive kevyemmissä kengissä vipeltää menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, avokkaat! Niinpä tietysti! Kiitos, sain juuri syyn alkaa suunnitella seuraavaa korkkariostosta, pitää kartuttaa aikuista toimistouskottavuutta. ;)

   Poista
 2. Täällä yksi "aikuinen" huutaa hep. Olen jo monta vuotta käyttänyt sisäkenkiä officella. Totta tosiaan kesän jälkeen on aina vähän rasittavaa kun täytyy muistaa kyttää sukkia, elämä on niin paljon helpompaa kesäkeleillä. Nätit kengät olet hommannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venytän aina baltsukauden niin viimeiseen asti kuin mahdollista, mutta talvikeleillä ei ole tosiaan tullut kenkiä päivän mittaan vaihdettua. Kuvittelin sisäkenkien roudaamisen olevan jotenkin työlästä, mutta ei sen näköjään tarvitse olla niin. Kivat kengät ovat nyt toimistolla odottamassa, mutta sukkaosastoa tosiaan tarvitsee vielä vähän päivittää...

   Poista
 3. Ihanaa! Eli mäkin siis lukeudun aikuiseksi! Tää oli päivän paras uutinen :) Hmm.. paitsi just tänään en vaihtanut toisia kenkiä jalkaan, eli ehkä oon vasta matkalla aikuisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä säkin sitten olet aikuinen. Tämähän se on se absoluuttinen mittari. :D Voitaisiin muuten viedä meidän sisäkengät samaan paikkaan lounasaikaan tässä joku päivä?

   Poista
  2. Ehdottomasti! Paitsi että vähintään toinen meistä ehkä joutunee vaihtamaan sisäkengät ulkokenkiin, jotta päästään samaan paikkaan lounaalle :D Mä oon tänään ja huomenna Tampereella opiskelemassa ja maanantaina lomalla, mutta ensviikolla joku muu päivä olis pop!

   Poista
  3. Palataan asiaan, laitan kalenterikutsun tulemaan. :)

   Poista
 4. wow I like this shoes♥
  greetings from germany

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I fell for these as soon as I saw them. :)

   Poista