10. joulukuuta 2013

Uusi musta laukkuUusi musta laukku on löytynyt, se kulkeutui kotiin Ranskan matkan tuliaisena. Maassa maan tavalla -periaatteen mukaisesti Ranskassa piti tietenkin suosia ranskalaista. Päädyin siis ostamaan taannoisesta kollaasista Longchampin Roseaun. Tämä malli oli pyörinyt mielessä jo pidempään, se on niin yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs. Tykkään! Hintakin oli Longchampin kotimaassa pikkuisen edullisempi kuin täällä Suomessa, mikä ei ollenkaan hidastanut ostopäätöksen tekemistä.
Käyttöön asti laukku ei ole vielä päässyt ja ehkä ihan hyvä niin. Ei hotsittaisi vielä altistaa uutukaista laukkua vesi- tai räntäsateelle, saati sitten omille toilailuille. Tapahtui nimittäin tässä eräänä viime viikon päivänä sellainenkin juttu, että lounaalta palatessa bongattiin kollegan kanssa hienoja, isoja männynkäpyjä, jotka upeiden jouluasetelmien kiilto silmissä poimittiin matkaan. Ehdin nopsana naisena heittää omat käpyni käsilaukun pohjalle saakka ennen kuin toinen, tilannetta vierestä seurannut kollega totesi, ettei todellakaan koske käpyihin, jotka ovat noin täynnä pihkaa. Jep, jep. Puoli desiä nestemäistä saippuaa ja hirvittävän monta käsipesua myöhemmin olin niin turhautunut, että päätin vain yrittää paikata tilannetta käsirasvalla sen verran, että saisi edes jatkettua töitä sormien tarttumatta näppikseen kiinni. Ja kas, käsirasvallahan se pihka sitten irtosikin, myös lompakon pinnasta ja käsilaukun sisältä. Oi onnea! Ja hermostumisaste pysyi koko episodin ajan aikalailla matalammissa sfääreissä kuin jos kaikki tämä olisi tapahtunut uusi laukku käsivarrella. ;)

4 kommenttia:

 1. On se vaan niin kaunis. Kaikin puolin vallan täydellinen yksilö! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olen vieläkin ihan alkuihastuksen huumassa tämän kanssa. ;)

   Poista
 2. Hieno! :) Ja käyttöönhän ne laukut on vaan tarkoitettu, itsekin aika säälimättömästi tungen laukkuihin mitä milloinkin tarvitsee... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta. Tosin onnittelen itseäni siitä, että tuona pihkapäivänä olin sentään älynnyt laittaa mukana kulkeneen käsityön (eli pienemmän kummipojan valkoiset babymerinovillaiset lapaset) pieneen muovipussiin. Episodi olisi voinut olla vähemmän hupaisa jos pihkaa olisi pitänyt irroittaa vielä valkoisesta langastakin... Merkitään muistiin: järjenkäyttö sallittu. ;)

   Poista