30. elokuuta 2013

Loppukesän suosikkitoppi


Monsoonin hempeästä, vanhan roosan sävyisestä silkkitopista on kuin huomaamatta tullut loppukesän suosikki. Olen yhdistänyt tätä lähinnä nilkkapituisiin mustiin suoriin housuihin ja lempparifarkkuihin, jotka ovat malliltaan tyköistuvat, kapealahkeiset ja vähän revityt. Jalkaan mustat balleriinat tai korkkarit ja päälle musta jakku. Yksinkertaista ja juuri sopivaa minun makuuni.

Päivän ajatus: pitäisiköhän rohkaistua ja alkaa ottaa asukuvia? Ja vielä julkaista niitä?

10 kommenttia:

 1. Ihana toppi!:) Mäkin oon miettinyt noita asukuvia, mutta jotenkin kynnys tuntuu olevan mun kohdalla aika korkea. Mutta ehdottomasti pitäisi! Niitä on aina kiva katsella! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kynnys on korkealla täälläkin, mutta nyt on ainakin harkintavaiheesta tehty julkista. ;) Se anonyymi, joka hihkui vanhan blogisi kommenttikentässä tallettaneensa uuden blogin koordinaatit lukulistaansa olin muuten minä. En näköjään ollutkaan kirjautuneena bloggeriin kommentin jättäessäni.

   Poista
 2. Kaunis toppi! Ja ehdottomasti asukuvia - ainahan voi esiintyä päättömänä :-)

  (Vai onko se sittenkin ihan tyhmää?!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se ei ole ollenkaan tyhmää. Jos tämä harkintavaihe johtaa toimenpiteisiin, niin täällä nähtäneen nimenomaan päättömiä asukuvia. Tai siis toivottavasti vain konkreettisesti päättömiä, eikä niin, että asutkin on ihan päättömiä. ;)

   Poista
 3. Asukuvia, joo!

  Johanna A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä löytänyt kamerasta sitä -10 kg säätönappulaa, mutta josko sopivat kuvakulmat pienellä harjoittelulla löytyisivät, niin palaan asiaan. Hei ja nähdään, viestitellään!

   Poista
 4. Täältäkin ääni asukuville. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä todellakin, asukuvia kehiin vaan! :) Ihana toppi muutes!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu, pitänee alkaa asukuvaustreenit. :)

   Poista