15. elokuuta 2013

Dublinissa
Kesäloman aikana tehtiin viisipäiväinen Dublinin matka, joka oli oikeastaan synttärilahja hiljattain pyöreitä vuosia täyttäneelle perheenjäsenelle. Perheporukalla oli rentoa ja mukavaa matkustaa ja sääkin oli oikein suosiollinen, ei tippaakaan sadetta koko reissun aikana. Aurinkoa ja lämpöä sen sijaan piisasi ja meneillään olikin kuulemma ihan poikkeuksellinen hellejakso.
Ensimmäisenä päivänä turreiltiin oikein kunnolla ja ajeltiin ympäriinsä turistibussilla. Muuten sitten kuljeskeltiin kaupungilla, bongailtiin kauniita ja värikkäitä ovia, käytiin tutustumassa Guinnessin valmistuksen saloihin, istuttiin pubeissa ja ihailtiin niiden ulkoseinien kukkaloistoa. Oli niin lämmin, että nesteytyksestä piti pitää huoli. ;)

Yhtenä päivänä tehtiin päiväretki Howthiin, käveltiin kallioilla ja ihailtiin upeita maisemia. Matkan aikana tankattiin myös ihan kiitettävästi hiilareita (A pint of Guinness and fish & chips for me, please!), iskettiin alennusmyynteihin ja shoppailtiin. Ja ihan vain oltiin ja hengailtiin, silviisii leppoisasti. Se oli kauhian mukavaa.


Viime kerrasta opin, että Clarksilla kannattaa ainakin poiketa. Hienoinen yllätys sen sijaan oli se, että enimmät vaateostokset tein Monsoonissa, jota olin aiemmin pitänyt omaan tyyliini nähden vähän turhan hipahtavana. Onneksi tuli mentyä sisälle pikkusiskon perässä, poistuin nimittäin kaupasta pikkumustan, silkkipaidan, bleiserin ja toppatakin kanssa. Kaikki jotenkin loksahti näissä vaatteissa kohdalleen: värit, kuosit, mallit, materiaalit - ja tietenkin se hintalapun merkintä -50%. Kosmetiikat hamstrasin lentokentältä. Ajattelin kuitenkin palata näihin kesän aikana tehtyihin ostoksiin tuonnempana, ihan omassa postauksessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti