4. syyskuuta 2013

Jotain vanhaa


Eilisen ajan kaulassani keikkuivat muovihelmet, joiden alkuperää en enää oikein muista. Vahvin veikkaus on, että ne ovat päätyneet minulle joko jostakin kotimyyntitilaisuudesta, josta en ole kehdannut lähteä ostamatta mitään tai sitten ne ovat tulleet jonkin muun tuotteen kaupanpäällisinä. Joka tapauksessa, aikaa tästä tapahtumasta on jo useampi vuosi. Välillä helmet ovat lojuneet korulippaassa pitkiä aikoja käyttämättöminä, mutta jostain syystä en ole tullut laittaneeksi niitä kirpparipinoon tai heittäneeksi pois. Hyvä niin, nyt olen nimittäin ihan uudelleen innostunut näistä, tuo petrolin värisävy tuntuu kovin mieluisalta.

Ajatuksena oli eilen illalla yrittää ottaa niitä ensimmäisiä asukuvia, mutta homma ei ottanut luonnistuakseen. Kasvot olisi ainakin pitänyt rajata pois, koska jumpan ja saunan jälkeen tukka oli hätäponnarilla ja naama meikitön ja vähän turhankin punainen (mutta samalla merkki siitä, että jumpassa tuli tehtyäkin jotain!). Eteisessä ei löytynyt valon puolesta sopivaa kuvauspaikkaa, makuuhuoneessa sopivaa kohtaa ei löytynyt muuten vaan. Keittiössä kuvaaminen olisi tuntunut hassulta, toisessa makkarissa ei pääsisi kuvaan ilman miehen levykokoelmaa ja musiikkilaitteita. Olohuoneen keskellä oli pyykit kuivumassa, sohvalla epämääräinen kasa lehtiä ja käsitöitä sekä uudelleen pakkaamista odottava salikassi. Villamatto olisi pitänyt imuroida, siihen tuntuu jäävän kaikki niin nopeasti kiinni. Lisäksi pitäisi varmaankin hankkia kameraan jalusta ja kaukolaukaisin. Parempi onni seuraavalla kerralla.

Joka tapauksessa, värillisemmästä kaudesta ollaan selvästikin siirtymässä takaisin niihin omimmalta tuntuviin väriyhdistelmiin. Back to basics. Päälle valikoitui eilen mustaa, valkoista ja harmaata ja samalla yhdistelmällä ollaan tänäänkin liikenteessä. Itse asiassa ihan kohta, bussi lähtee alle vartin päästä. Mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kauniit helmet! Harmaa on mun tän htkinen lemppariväri, joka viimeksi oli lempparivärini noin kaksikymmentä vuotta sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös on joku erityinen harmaakausi nyt päällä, vaikka ei siitä edellisestä harmaaseen ihastumisen vaiheestakaan niin kovin pitkä aika ole. Mutta niin se taitaa mennä, että väreistä innostuminen kulkee vähän sykleissä. :)

      Poista