19. syyskuuta 2013

Harkittu ostos


Tiedättekö, miten sitä joskus ihastuu johonkin kivaan juttuun ja miettii sen hankkimista ja sitten se miettimisvaihe vain jotenkin jää päälle? Kävin maanantaina Finnish Design Shopin kantisillassa Tulli- ja pakkahuoneella ja löysin itseni ihailemasta HAY:n Loop-naulakkoa ties monennenko kerran. Olen ihastunut valkoiseen Loopiin heti sen ensimmäistä kertaa nähdessäni ja siitä hetkestä kulunut aika on laskettavissa jo vuosina. Monta kertaa on käynyt mielessä, että nyt käyn ostamassa naulakon, mutta johonkin se on aina tyssännyt. Joskus kuljetusongelmiin, joskus täpärästi missattuun aleprosenttiin (koska juuri silloin ei vaan tosiaankaan tee mieli maksaa täyttä hintaa, oli se hinta mikä tahansa). Toisinaan on mietityttänyt, onko naulakolle sittenkään sopivaa koloa kodin sisustuksessa. Pohdin myös, onko harkinta-ajan venyminen voinut olla hinnasta kiinni. Ei se voi olla: jos kyse olisi saman hintaisista kengistä, laukusta tai vaatteesta, ostopäätös olisi todennäköisesti syntynyt silmänräpäyksessä. 

Maanantaina kantisillasta kotiin palatessa tulin siihen lopputulokseen, että mitä ihmettä minä tätä enää panttaan ja pähkäilen. Naulakolle löytyy tila viimeistään tekemällä, jos ei muuten. Laukussa oli lappu, johon oli printattu -20% alekoodi. Olohuoneen sohvalla oli taas pino vaatteita, jotka olisivat voineet olla siististi henkarilla. Naulakossa. Jos sellainen olisi.

No, ei sitä ostosta kuitenkaan tehty vielä maanantai-iltanakaan. Tarkoitus kyllä oli, mutta sitten heräsin läppärin kansi otsaan painautuneena ja tulin siihen tulokseen, että kaupantekohetki lienee parasta ajoittaa omaan valveillaoloaikaan... Päivää myöhemmin sitten klikkailin itseni kaupoille ja nyt valkoinen Loop on matkalla meille. Vihdoin ja viimein. Jännä, että ostopäätöstä voi harkita vuosia, mutta sitten se muutaman päivän toimitusaika voi tuntua näin pitkältä. ;)

4 kommenttia:

 1. Huippuhyvä hankinta! Ja kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, minäkin olen tilannut tuollaisen! Tosin eri valmistajalta. Pelkään että tässä on todella pitkä toimitusaika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, että tilaus kannattaa tehdä kirjallisena ja toimitusehdot kirjata tarkasti ylös. ;)

   Poista