22. syyskuuta 2013

Harmaata


Uusi naulakko toimitettiin kotiovelle perjantai-iltana ja heti piti tietenkin alkaa sommitella henkareille ensi viikon asukokonaisuuksia. Ajatuksenjuoksussa tai ärsykkeiden vastaanottoketjussa on varmaankin joku piuha poikki, sillä innostun näin syksyisin kaikista luonnon kauniista väreistä - esimerkiksi keittiön ikkunan alla olevissa vaahteroissa on juuri nyt ihan upean hehkuvat värit! - mutta päälle päätyy lähes poikkeuksetta vain harmaata, mustaa ja valkoista. Niin tulee nähtävästi käymään ensi viikollakin. Valikoidut palat ensi viikon vaatevalikoimasta ovat nimittäin tässä.


Paidat: Oasis / Lindex / itse tehty Skappel-neule
Huivit: by Malene Birger

Tänään päivän asu on kuitenkin vähän eri tyylinen. Päällä on mustaa ja häivähdys pinkkiä. Lähtölaukaus kajahtaa ilmoille iltapäivän puolella.


7 kommenttia:

 1. Juokse hyvin, olet joka tapauksessa ihan voittaja jo lähtöviivalla!

  Ja vitsit, miten hieno tuo naulakko on. Jos vain saisin johonkin mahtumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oli nihkeää menoa, mutta lenkki tuli tehtyä. Heh, naulakko on meilläkin vielä eteisessä kun loppusijoituspaikka on vähän hakusessa. Mutta kyllä sille tila löytyy, ihan varmasti. :)

   Poista
 2. Mulla samaa "vikaa", joinakin aamuina olen huomannut että sekä ylä- että alaosa ovat harmaita. :D Pohdin jo, auttaisiko joku asukuvaviikko tähän pukeutumisrutiiniin... Toisaalta noi sun harmaat ovat paljon eläväisempiä kuin mun tasaisen yksiväriset vaatteet. :)

  Ja naulakko on kyllä hieno! Nappiostos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, eilen kirjoittamani kommentti ei näemmä koskaan tullutkaan perille... Kävin luottoinspislähteestäni Pinterestistä katselemassa katumuotikuvia ja niissä näkyi ilahduttavan paljon harmaata. Voidaan siis lohduttautua sillä, että ollaan ihan inessä skenessä. ;)

   Asukuvaviikko on mullakin harkinnassa, mutta ennen kokonaista viikkoa pitäisi päästä hommassa alkuun ja postata edes se ensimmäinen asukuva. Sarjassamme korkeilta tuntuvia kynnyksiä. :)

   Poista
 3. Skenessähän täällä ollaan aina ja vahvasti. ;)

  Hmm, ehkä asukuville saisi sopivan sysäyksen vaikka pienellä haasteella. Jos ensi viikko olisikin asukuvaviikko puolin ja toisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pistit kyllä pahan! Kovasti tekee mieli tarttua haasteeseen, vaikka vähän hirvittääkin. Päivittäinen postaustahti ei välttämättä ensi viikolla onnistu, mutta sovitaanko, että lauantaihin mennessä lupaan julkaista kaikkien viiden arkipäivän asut?

   Poista
  2. No toki - tehdään vaikka molemmat samalla tapaa. :) Ja hei, mua hirvittää taatusti enemmän. Kammoksun kameran edessä olemista JA mun "tyyli" on aikamoista sekamelskaa. :) Mutta kerrankos sitä!

   Poista