11. maaliskuuta 2013

Vähän niinku täti

Laitoin tänä aamuna (edellisen postauksen lopussa vilahtaneet) viikonlopun vaateostokset päälleni kun olin lähdössä töihin. Katsoin peiliin ja olin tyytyväinen näkemääni. Sitä iloa kesti melkein kaksi sekuntia. Sen jälkeen ilmoille kaikui miehen kysymys "Mikä tätivaatekausi sulle on iskenyt?". Itse en päivän asun tätimäisyyttä ihan allekirjoita, mutta jos niin nyt olisikin sattunut käymään, niin sitten se tapahtui juuri sopivana päivänä. Lähisukuun syntyi nimittäin tänä aamuna ihana pieni tyttövauva.

Olen nyt siis vähän niinku täti. Tai ainakin naimisissa sedän kanssa. Tosin alusta asti olen ollut naimisissa enon kanssa, että ehkä tässä nyt ei mitään järisyttävän suurta muutosta tapahtunut. Joka tapauksessa, tätimäisyydestä puhuvalle siipalle voi huoletta jatkossa kuittailla fabu-jutuilla - ainakin niin kauan kunnes paluuheittona ei joudu kuuntelemaan mitään tantta-läppää. 

Tänä iltana pitää vielä pikkuisen kilisytellä puikkoja ja sitten saa laitettua pikkutytön paketin postiin. En malta odottaa, että tavataan muutaman viikon päästä!


5 kommenttia:

 1. Onnea melkein-tädille! Upeat sukat tulossa pienelle!

  VastaaPoista
 2. Suloiset pikku sukat ! Vastasyntyneet ovat niin hellyyttäviä <3

  VastaaPoista
 3. zubi: Kiitos! :)

  Sara S.: Heh, vähän tuntuu kuin nukelle neuloisi, mutta kai se on vaan uskottava, että ne vastasyntyneet ovat niin pieniä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Haaste vastaanotettu ja vastaaminen on työn alla. :)

   Poista