19. maaliskuuta 2013

Iloa, rakkautta ja tasa-arvoa

Hyvää Minna Canthin ja tasa-arvon päivän iltaa! Tämä on ollut hyvä päivä. Suurin ilonaihe on ollut pikkusisko, joka sai tänään virallisen pisteen korkeakouluopinnoilleen. Onnea valmistuneelle! Olen sinusta ylpeä, sysse. 

Päivän teemaan sopivasti ilahduttavan moni suomalainen on tänään myös toiminut ihan konkreettisesti yhdenvertaisuuden edistämiseksi: kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta on kerännyt huiman määrän allekirjoituksia jo ensimmäisen päivän aikana. Kun velvollisuudet ovat kaikille samat, on mielestäni vähintäänkin kohtuullista, että kaikki saisivat nauttia myös yhtäläisistä oikeuksista. Tahdon 2013! Tahdo sinäkin. Let love rule.  

Iloa päivään toi myös kauniisti paistanut aurinko. Ja nuo YLE Teemalla nyt pyörivät kasarijumppapätkät. Ja ehkä vähän myös miehen kanssa hetki sitten käyty väittely. Meillä on jääkaapissa pari tummaa olutta odottamassa leivontahommia. Uusien haasteiden pariin siirtynyt kollega tarjosi viime viikolla Guinness-suklaakakkua ja se oli niin herkullista, että päätin testata samaa Eeva Kolun Voisilmäpeliä-blogin reseptiä itsekin. Mies tosin on sitä mieltä, että meidän talouden seuraavan kakun voi tehdä ennemmin vaikka porkkanoista, bisselle on kuulemma parempaakin käyttöä. Ei muuten ole! Mutta tietämättömälle pitää antaa anteeksi, eihän tuo ymmärrä, mistä on toistaiseksi jäänyt paitsi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti