24. maaliskuuta 2013

Etävirpoja

Aurinkoista palmusunnuntaita! Vielä ei ole soinut ovikello kertaakaan, eikä pikkunoitia ole näkynyt pihallakaan. 

Ensimmäinen omalle kohdalle tänä vuonna osunut virpoja suorittikin homman etänä. Pikkusisko soitti ja pälpätti virpomiset sellaisella vauhdilla heti puhelun alkajaisiksi, ettei siihen väliin ehtinyt itse mitään moikkaa kummempaa sanoa. 

Protestoin ja sanoin, ettei puhelimitse suoritetusta virpomisesta todellakaan mitään palkkaa saa. Ja kai tässä jutussa joku ikärajakin on? Eikö virpomiset ole virvottu jos oma ikä alkaa kolmosella  - ja sen kolmosen kaverina on jo jokin muukin numero? Pikkusisko oli sitä mieltä, että ei se niin mene. Sitäpaitsi, sää oot jo kolmas, jolle mää soitan. Isä ja äiti on jo virvottu. Jaha.

Hmmm, pitäisiköhän tässä nyt pysyä kannassaan. Vaihtoehtoisesti voisi ottaa siskosta mallia ja soittaa kotiin vanhemmille. Ihan vaikka kaksi puhelua, kummankin omaan kännykkään...Päivitys tilanteeseen: Virpominen vireillepantu puhelimitse. Varsinainen virpomistuote toimitetaan asianosaiselle taholle hallintolain mukaisen kohtuullisen täydennysajan puitteissa. Palkka määritelty ja lunastusajankohta sovittu. Loppuviikosta nähdään, äiskä! 

4 kommenttia:

 1. kröhöm, mun ikä alkaa kakkosella. vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, nauti nyt näistä muutamasta kuukaudesta kun niin vielä on. Tosin voit nyt jo onnitella itseäsi hyvästä geeniperimästä: täten juhlallisesti ilmoitan, että neljä vuotta vanhemmalta siskoltasi kysyttiin tänään ruokakaupan kassalla paperit kun ostoskorin sisältöön kuului yksi tölkki olutta. Jee! Kiitin vain enkä paljastanut, että sekin tölkki päätyy leivontaan. :D

   Poista
 2. Jos menette pääsiäisenä pohjanmaalle niin muista että voit suorittaa virpomisen uudestaan. Tietenkin molemmille vanhemmille erikseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kiitos muistutuksesta! Täytyy tästä soittaa anopille ja kälyille ja tiedustella, minkä väriset höyhenet sopii sisustukseen. ;)

   Poista