18. tammikuuta 2013

Riläkspeipi


Oi ihana perjantai! Illan puolelle venyneet työpäivät on taas yhden viikon osalta taputeltu ja edessä on viikonlopun verran vapaa-aikaa. Ajattelin lähinnä vain iisailla, chillailla, relata ja olla möllötellä. Levätä. Ainakin siihen asti kunnes tulee tylsää ja pitää keksiä muuta tekemistä. Tai no, ei tässä tarvitse mitään väkisin keksiä, olisihan sitä hommaa. Huomenna otan punakynän kauniiseen käteen ja teen perheen sisäisen opponoinnin pikkusiskon opinnäytetyölle. Korjaan pois loput joulukoristeet. Pesen pari koneellista pyykkiä. Ehkä leivon kun kerran tuli äsken kotimatkalla poikettua Confetissa hankkimassa asiaan kuuluvaa rekvisiittaa. Edistän villapaitatekelettä. Järjestän uudelleen ne pari keittiön kaappia, jotka ovat olleet ihan sekaisin siitä asti kun meillä tehtiin kotityönjakouudistus, jonka myötä minä vastaan vaatehuollosta ja mies huolehtii tiskit ja keittiön. Kolmen tupperikulhon setti käy näemmä palikkatestistä... 

Mutta nyt pelin nimi on riläkspeipi. Pikasiivous on hoidettu sammuttamalla valot ja sytyttämällä kynttilät, viikonloppukimppu on maljakossa, perjantaikarkit kulhossa, vaatetus on vaihtunut lökäpöksyihin ja villasukkiin, kohta lämpiää suklaaglögi ja sitten katsotaan telkusta, miten meidän hääbändin solistille käy illan Voice of Finland -jaksossa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne rentoutusviikonloput vaan sitten tekevät hyvää, etenkin rankan työviikon jälkeen! Itsellä on menossa ns. täyttä höökää eteenpäin viikonloppu, mutta näitä on nykyisin sen verran harvoin (menoa perjantaista sunnuntaihin siis) että tämmöisestä ottaa kaiken irti. Ja nukkuu sitten seuraavana viikonloppuna ;)

    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Dahlia: Nimenomaan, vaihtelu virkistää. Toisinaan on se täyttä höökää eteenpäin on tosi passeli konsepti ja sitten on taas näitä viikonloppuja, jolloin nukkuminen ei todellakaan tunnu yliarvostetulta.

    VastaaPoista