29. tammikuuta 2013

Hupsista...

Campadresta tuli aamulla sähköpostiin ilmoitus, jossa kerrottiin juuri startanneesta Hunkydory-kamppiksesta. Kävin huvikseni tsekkaamassa, mitä siellä on tarjolla ja tilaus lähtikin sitten samantien vetämään. Vähän sen jälkeen muistui mieleen se ostoslakko, johon olin itseni asettanut helmikuun alkuun saakka. Hupsista...

No, eikö kuitenkin ole parempi ostaa tuntuvasta alesta nyt kuin sitten muutaman viikon päästä täydellä hinnalla? Sitä minäkin. Postissa siis odotellaan saapuvaksi alla olevia vaatekappaleita, Essential Japan knit (aegean sea) ja Essential Basic T (army ash). On kyllä suorastaan edesvastuutonta käyttää väristä tuollaista aegean sea -kuvausta: tällaisena myräkkäpäivänä kun ensin tarpoo kotiin lumituiskussa pimeällä ja sitten harhautetaan ajattelemaan aurinkoista ja lämmintä Egeanmerta, niin vähemmästäkin menee pää sekaisin. Ihan sillain klik. Klik, klik. Oho!

Mutta onhan nämä nyt aika ihkut. Ja meikäläisen skaalalla tosi värikkäätkin. Suorastaan kevätvaatteet! Enää ei siis puutu kuin se kevät.


4 kommenttia:

 1. Tuo neule on ihana! Kerrassaan hurmaava! Humn. Minäkin olen ostolakossa... Jos vähän vaan vilkaisen. Tai sitten en ja koetan pysyä lakossani :)

  VastaaPoista
 2. Dahlia: Kiitti, mäkin ihastuin tuohon neuleeseen. Tuo B-luokan screen shot ei ihan tee oikeutta värille, mutta malli on mahtava ja perinteisesti Hunkydoryn värimaailmakin on uponnut.

  Ostoslakosta on kyllä ollut nyt jo hyötyä, vaikka pari lipsahdusta on tullutkin. Ei sillä, että lakkoilu olisi välttämätöntä, mutta huomaan, että kuluttamisesta ylipäätään on tullut harkitumpaa. Tuntuu, että säilytystilat ovat jo nyt vähissä ja parempi fiilis tulee tavaramäärän karsimisesta kuin siitä, että sitä haalii lisää. Ehkä tässä on taustalla sellainen "vähemmän, mutta laadukkaampaa" -ajatus.

  VastaaPoista
 3. Hmm.. täten harkitsen vakavasti etten enää käy lukemassa sun blogia sillä en ollu kuullukkaan mistään Campadresta ennen ku luin täältä siitä ja nyt sitte tekis mieli tilata ties mitä! Oon himoinnu vähän Sorelin kenkiä mut ne maksaa ihan törkynä ja tuollahan tietenkin heti ekana napsahti silmille Sorelin kampanja! Varaan muute sut lounaalle parin kuukauden päästä kun palaan sorvin ääreen ä-lomalta :)

  VastaaPoista
 4. assinisa: No hei, sulla on sentään kaksi hyvää syytä tilata ne Sorelit. :) Mäkin jo puolitosissani harkitsin sellaisten hommaamista kunnes tajusin, että eihän mulla ole mitään pakottavaa ulkoilutarvetta typerillä keleillä ja sattuneesta syystä näin kevättalvella ei oikein ole vapaa-ajan ongelmiakaan. Mutta hei joo, ehdottomasti lounastreffit sitten heti kun palaat - meiliä odotellessa! :)

  VastaaPoista