6. tammikuuta 2013

Alekauden shoppailut

Alekauden ostokset oli tällä kertaa tehty melkoisen nopeasti ja kivuttomasti. Satuin jouluyönä surffailemaan internetin ihmeellisessä maailmassa juuri kun Mulberryn aleilmoitus napsahti sähköpostiin. Alelaukkujen joukosta bongasin heti konjakin värisen Large Dorset Toten, jota olin käynyt silmäilemässä nettikaupassa jo pitkin syksyä ja erikseen vielä hiplaamassa Kööpenhaminan Mulberryllä reilua viikkoa aiemmin. Päässä klikkasi heti. Oikean käden etusormeen asti tieto välittyi sekunnin sadasosan viiveellä. Klik, klik. Lähettifirman verkkosivujen mukaan paketti on aikataulussa, arvioitu saapumisaika on ensi tiistaina. Oh la la!


Välipäivinä Kokkolassa pistäydyin pikaisesti miehen parturikäynnin aikana keskustan kenkäkaupassa, jossa oli loppuunmyynti. Saldona oli kaksinkertaisesti mustaa nahkaa, yhdet korkkarit ja yhdet nilkkurit. Korottomien talvikenkien tarve olikin jo suorastaan huutava, edellisistä ehti jo irrota pohja. Samoja mustia, kaikkiin asuihin sopivia peruskorkkareita olin puolestaan jo katsonut Stockalla aiemmin, mutta onneksi ne jäivät silloin hyllylle. Aleprosentti oli nimittäin kummankin parin osalta nyt -70 %.


Kokkolassa piti tietysti käydä myös suosikkiputiikissa, Sköna Clarassa. Kahvittelun ja kuulumisten vaihdon ohella tuli tehtyä löytöjä. Kotiin lähti by Malene Birgerin villahuivi, Hunkydoryn harmaa neuletakki ja Bitte Kai Randin ihana silkkipaita, kaikki puoleen hintaan. Annoin itselleni henkiset aplodit sen johdosta, että maltoin jättää Malene Birgerin villahuivin ostamatta joulukuun Köpiksen reissulla. Valuuttakurssien ja alennusprosenttien myötä se osoittautui onnistuneeksi vedoksi.


Hyviä kamppiksia näkyisi olevan käynnissä nyt Campadressakin ja Shopbopin alesta löytyisi kivoja koruja, mutta kun tuli luvattua se helmikuun alkupuolelle ulottuva ostoslakko, niin pysytään nyt siinä. Seuraavan kerran shoppaillaan sitten Lontoossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti