31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeisenä päivänä

Meidän huushollissa ollaan viikon tauon jälkeen herätty tänä aamuna omasta sängystä. Kivaa oli kierrellä länsirannikkoa pitkin sukuloimassa ja nähdä ystäviä, mutta ihanaa oli myös palata eilen illalla takaisin kotiin. 

Vuoden viimeinen päivä on mennyt lähinnä kasseja purkaessa ja tavaroita paikoilleen laittaessa, pyykätessä ja siivoillessa. Nyt on valot sammutettu, kynttilät sytytetty ja shampanja viilenee jääkaapissa. Kohta istahdetaan puolison kanssa sohvalle, katetaan herkut esiin ja aletaan katsoa elokuvia. Vuosi vaihtuu rennoissa merkeissä kaksin kotosalla.

Niin niitä lupauksia, niitäkin on funtsittu. Ensimmäinen tuli mieleen puhdasta pyykkiä lajitellessa, mustan sukkavuoren juurella: jatkossa meille ostetaan enemmän värikkäitä sukkia. Toinen lupaus koskee vain tammikuuta: aleshoppailut on tehty jo välipäivien aikana, eikä varsinaisesti nyt ole millekään tarvettakaan, joten julistan itseni ostoslakkoon helmikuun Lontoon matkaan saakka. Koko vuotta koskeva lupaus on vähintään kolme liikuntakertaa viikossa ja karkkia vain viikonloppuisin (ja juhlissa ja matkoilla). Näissä lienee ihan riittävästi haastetta, varsinkin tuossa ensimmäisessä. ;)

Hauskaa vuodenvaihdetta kaikille ja onnea, iloa ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti