3. joulukuuta 2012

Rakas joulupukki...

Olen ollut tänä vuonna tosi kiltti, ihku ja huomaavainen [plus kymmenkunta muuta mairittelevaa adjektiivia]. Joten, rakas joulupukki (ja arvoisa lähipiiri), tässä alla muutama vinkki siitä, millä mielelläni tulisin lahjotuksi.

Jos siis ette tuo maailmanrauhaa.

Ja jos ei lasketa sitä kaikkein hartainta toivetta, että saa nukkua pitkään, ottaa iisisti ja nauttia hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta - ja joku muu täyttää tiskikoneen.

Efva Attlingin hopeakorut (Twosome tai AVO-sarjaa, jos saa täsmentää); Mulberryn ruutuhuivi (mielellään harmaana); harmaat, pitkävartiset lapaset (onko äiskän puikoilla vielä tilaa?); kirjoja; hyvää suklaata (tai muita herkkuja, olkoon se sitten syötävää tai juotavaa); poskipuna; mitä tahansa ihkua itse tehtyä (kuten sitä huippuhyvää espressosinappia, mitä viime vuonna sain, *vinkvink, A*).
Bubbling under: niskahierontaa, kaveri lenkille ja/tai jumppasalille, ikkunanpesijä, päivä Lenny Kravitzin seurassa, maailmanympärimatka (ja parin kuukauden ylimääräinen loma), tukiopetusta järkkärin ja kuvankäsittelyohjelman käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti