25. joulukuuta 2012

Kaks vain valveil on puolisoa...

Terkut Länsirannikolta, täällä vietetään hiljaista joulua. Kaikki väki nukkuu (ainakin melkein) ja kaks vain valveil on puolisoa. Talon väki on kuumeessa ja/tai toipilaana ärhäkästä vatsataudista tai vuorotyössä. Paitsi minä ja puoliso. Jos ollaankin sairastelulta vältytty, niin hommilta ei: terveille tyypeille lankesi luonnollisesti kokkailu- ja kotityönakki. Nyt kun on päivän laittanut jouluruokia, kattanut pöytää, tyhjentänyt ja täyttänyt tiskikonetta ja pelannut jääkaappitetristä (you know, miten saada kaikki tsiljoona pakattua ruokalajiketta mahtumaan kylmätiloihin), alkaa itsekin olla niin kuitti, että voi liittyä väsyneiden oleilijoiden joukkoon ilman paljastumisvaaraa.

Mutta niin väsy en sentään ollut, ettenkö olisi jaksanut käydä surffailemassa hetki sitten alkaneessa Mulberryn alessa. Tilaus on vetämässä. Muutaman päivän päästä tupsahtanee kotiin paketti, jossa on saatelappusessa teksti "Merry Christmas!". Minulta. Minulle. Hih! :)

Rauhallista joulua, ystäväiset! Nautiskellaan ruuasta ja juomasta ja ennen kaikkea läheisten seurasta (oli se sitten kuumetokkuraista tai ei).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti