12. joulukuuta 2012

Vinkkejä Köpikseen ja Malmöön matkaavalle?

Onko jollakulla teistä hyviä vinkkejä Kööpenhaminaan ja Malmöön matkaavalle? Kahviloita, ravintoloita, kauppoja, muuta kivaa? Mitä ehdottomasti kannattaa nähdä ja tehdä? Kahdesti aiemmin Köpiksessä ja kertaalleen Malmössä käyneenä jotkut kulmat ja asiat ovat jo tuttuja, mutta uudet vinkit ja ehdotukset tuleviksi suosikkipaikoiksi otetaan ilolla vastaan.

Tulevan viikonlopun reissu tehdään perhepiirin naisten kesken. Ainakin luottoravintola Spicylicious pitää taas saada kokea ja tanskalaismuodin ja -designin hypistely kuuluu myös asiaan. Vielä kun saisi kitkettyä itsestään sen häiriötilan, joka meinaa iskeä päälle aina kun lentokoneen pyörät osuvat Kastrupin lentokentän kiitorataan: jostain käsittämättömästä syystä silloin tulee aina kauhea hinku alkaa ääntää kaikki tanskalaisittain. Huono puoli tässä on se, että oikeastihan en siis osaa. Hyvä puoli on se, että se on hauskaa. Omasta mielestä. Seuralaisista en menisi vannomaan... ;)


2 kommenttia:

  1. Ja sitten sitä kehdataan huomautella toisille "turkulaisesta" porilaismurteen yrityksestä... Shame on you! Hihku ihan vaan suomeksi siellä Tanskanmaalla : )

    VastaaPoista
  2. Rakas vaikeasti tunnistettavissa oleva Anonyymi, erona tässä on se, että en yritä matkia puhetapaa puhuessani natiiveille. ;)

    VastaaPoista