24. elokuuta 2012

Perjantaikröhinä

Kuva: Pinterest

Niinpä. Mutta mikä siinä on, että aina kun kuntoiluinspiraatio iskee kaikkein kovimmin, meinaa iskeä myös flunssa. Kurkku on kuin hiekkapaperin jäljiltä. Viikonlopun ohjelmassa olisi myös kahdet rapujuhlat. Niinpä niin, se siitä lenkkeilystä, vaikka olisi terveenäkin... Koitan pysyä kuosissa Bafucinin ja Panadol Hotin avulla. Laulamiset pitänee kuitenkin jättää suosiolla muille. Muut saattavat tosin olla siitä vain mielissään. Tai ehkä jopa kiitollisia. :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!  

(Laskurin mukaan täällä kyllä käy lukijoita, vaikka kommentoijat voikin laskea yhden käden sormilla. Joka tapauksessa siis oletan, että tervehdys tavoittaa edes pari tyyppiä.) 

4 kommenttia:

 1. Kyllä meitä on täällä!! Mut voi damn, paranemisia, toivottavasti edes yhden Helan gårin uskallat luikauttaa... Mukavaa vklpua myös! :)

  t. hän, jolla taitaa olla joka kerta eri versio "nimestä" :D

  VastaaPoista
 2. Jep, täällä ollaan aktiivisesti lukemassa!

  T. Johanna A

  VastaaPoista
 3. Täälläkin luetaan ahkerasti - aina kuin vain muilta "tärkeiltä" blogeilta ehditään : )

  VastaaPoista
 4. Kaipailen tänne samanlaista tykkää-nappulaa kuin Facebookissakin on, että voisin tykätä teidän kommenteistanne. Mutta koska sellaista ei ole, niin sanonpahan vaan, että tykkään siitä, että olette siellä ja hengailette mukana. Se on hirmuisen mukavaa. Kiitos siitä! :)

  VastaaPoista