31. elokuuta 2012

Kuume, kuume ja kuume

Olin tällä viikolla pari päivää kotona sairastamassa. Päivän asu oli mallia aamutakki ja villasukat. Liikuntasuorituksesta kävi se kun siirtyi välillä sängystä sohvalle ja jonkun ajan kuluttua taas vaihtelun vuoksi takaisin. Ajan sain kulumaan roikkumalla Pinterestissä

Hyvä puoli on se, että My style -kansioon on nyt pinnattu sellaisia asuja, joiden pohjalta voi pakata laukun viikon päässä häämöttävälle työreissulle. Siis sitten viikon päästä, viimeisenä iltana ja vähän kiireessä, tietenkin. Kuka sitä nyt ajoissa...
Huono puoli on se, että Places I'd like to go -kansioon pinnatut kuvat herättivät välittömän matkakuumeen. Lomamatkakuumeen. Jiihaa. Aiemmin päivällä tekemäni aikataulusuunnitelman mukaan sillä tulevalla kuuden päivän työreissulla kun näyttäisi olevan omaa aikaa ruhtinaalliset yksi aamu ja yksi ilta. Että ihan ei sillä pääse sitä matkakuumetta kuittaamaan. 


 
Eikä tietenkään kahta ilman kolmatta. Päällä on myös kohtalainen autokuume. Oi voi. 

No mutta, pääasia on se, että se ensimmäinen kuume on nyt selätetty eikä äänikään ole enää kovin nasaali. Jee! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Sitten vain etsimään lääkkeitä jäljellä oleviin kuumeisiin.

Meinasin muuten kirjoittaa pinnaamisesta jo sairasloman aikana, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että siitä voi saada vähän väärän mielikuvan. Olin nimittäin ihan oikeasti sairas, en pinnannut töistä. ;)

Kaikki kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti