9. helmikuuta 2014

Pikkusiskon Skappel-neule

Mikäköhän noissa Skappel-neuleissa oikein on kun tuppaavat venymään ikuisuusprojekteiksi... Pikkusisko sai vihdoin synttärilahjaneuleensa - vaivaiset kolme kuukautta varsinaisen syntymäpäivän jälkeen. Huh, itsellä on suorastaan helpottunut olo kun tämä on viimeinkin pois puikoilta, käsistä ja mielestä. Nyt työn alle saa ottaa taas uusia juttuja. Kivaa oli myös se, että lahjan saaja vaikutti oikein tyytyväiseltä. Ihan aidosti. Tämän tyypin kanssa ei vieraskoreuden pelkoa ole. Terkut vaan sysselle! 

Tässä vaiheessa homma vaikutti vielä epätoivoiselta. Ja märän villan haju, sehän on aina yhtä herkullinen... 


Mutta kyllä siitä kuitenkin ihan kelpo villapaita tuli!4 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanaihana! Mitä lankaa käytitkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitti! :) Tämä on kaksinkertaisella langalla kudottu: Austermannin Kid Silk -mohairlanka vitivalkoisena ja 100-prosenttinen alpakkalanka luonnonvalkoisena. Molemmat langat on Karnaluksin tuliaisia, mitä nyt tuota Kid Silkiä piti vielä tilata hienoisen laskuvirheen vuoksi pari kerää lisää kotimaisesta verkkokaupasta. Lopputulos on kivan pehmeä ja sopivasti pörröinen, vaikka sisko ehtikin jo kitistä kasvaneesta teippiharjan käyttötarpeesta. Mustista farkuista ilmeisesti näkee heti, koska tämä on ollut yläosana... ;)

   Poista
 2. Ei vitsi kun hieno paita Emilia! Olisiko sulla ohjetta? Asukuvia tämän kanssa! :) Voi vitsi kun tartutit kutomisvimman... Voi kun löytyisi se aika jostain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ennen kuin neuloin pikkusiskolle tämän valkoisen Skappelin, tein itselleni samalla ohjeella harmaan version. Ohjetta löytyy tuosta aiemmasta postauksesta http://omankuplansasankari.blogspot.fi/2013/05/skappel-neule.html. Tämä valkoinen neule on jo siskolla Turussa, mutta koitan houkutella hänet asukuviin seuraavan kerran siellä kyläillessä. Ja hei, kerralla ei tarvitse tulla valmista, hitaastikin tulee joskus valmista. ;)

   Poista