17. helmikuuta 2014

Kesää ja kekkereitä odotellessa


Tulisipa jo kesä ja kekkerit! Postiluukusta kolahti tässä taannoin hempeänsävyinen Save the Date -kortti ja pyöreiden vuosien synttäreitäkin on tiedossa kesäkuukausille. Ihan huippua, koska se tarkoittaa sitä, että pääsen useampaan otteeseen käyttämään näitä Sköna Claran joulualesta aikalailla hetken mielijohteesta mukaan tarttuneita Michael Korsin korkkareita. Toimistolle nämä tuntuvat ainakin tällä haavaa liian fiineiltä, mutta jahka päästään terassikeleihin asti, voi näitä helposti ulkoiluttaa arkisempienkin asujen kavereina. 
Olen melkein ylpeä itsestäni kun vihdoin oivalsin, ettei sirojen peruskorkokenkien tarvitse aina olla sileäpintaista mustaa nahkaa. Tuo hiekan sävy on ihan riittävän repäisevä ensiaskel pois turvallisesta mustasta. Saas nähdä, hypätäänkö seuraavan parin kanssa vielä värikkäämpään suuntaan vai onko edessä paluu entiseen. Mielen perukoilla muhii nimittäin ajatus mustista kitten heelseistä...

4 kommenttia:

 1. Voih ihanuus mitkä kengät! Missä ihmeessä minä olen ollut noiden alejen aikaan;)
  Kyllä noilla kehtaa juhlia usemmatkin kekkerit, kauniit ja väri on täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo alet ovat kyllä yhdet parhaista - tai vaarallisimmista, miten sen sitten haluaa ottaa. ;)

   Poista
 2. Voi miten upeat kengät! Olen lisäksi huomannut, että Michael Korsin kengissä on ihan mahtava lesti, eli varmasti hyvä ostos oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Sittenhän näitä voisi alkaa miettiä muissakin väreissä. :)

   Poista