17. marraskuuta 2012

Vaihtoehtoja DIY-joulukalenteriksi

Kidult tässä, terve. Joulu ei oikein meinaa tulla tälle kolkytplussalle ilman kalenteria. Kaupan joulukalenteista paras on Halvan salmiakkikalenteri, mutta kun se on niin sysiruma. Muissa kalentereissa vikana tuppaavat olemaan sekä sisältö että ulkonäkö. Siksipä haaveilenkin sellaisesta kivasta kalenterista, johon voisi sujauttaa täytteet itse. Niitäkin varmasti löytäisi kaupasta, mutta valmiiden metsästystä mukavampaa on etsiä DIY-vaihtoehtoja internetin ihmeellisestä maailmasta. Tässä kooste tämän päivän Pinterest-löydöksistä

Mustavalkoista ja graafista. Ei ehkä erityisen jouluista, mutta uppoaa meikäläiseen.

Aika raikas meininki. En vaan heti keksi, mitä purkkeja tähän voisi käyttää.

Hyvä uusiokäyttömalli Ikean asustehenkarille! Ornamentit voisi korvata joillakin pikkupussukoilla, joihin laittaa täytettä.

Ihanan rauhallinen. Tosin olisiko se sitä enää sitten kun koristeet on korvattu karkilla? 

Tähän pyykkipoikakalenteriin löytyy tarkempi ohje täältä. Toteutus on oikeastaan aika simppeli ja maalailunkin voisi melkein korvata teippailulla, vaikka tuo käsin maalaamisen jälki tavallaan ihan sympaattista onkin.

Loppuun tunnustettakoon, että oma kalenteri on jo tekeillä. Kerron aiheesta lisää sitten kun on valmista. Nyt kaffeelle, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti