15. marraskuuta 2012

Joulukortit

Välillä mietityttää, että lähettääkö niitä tänä sosiaalisen median aikakautena enää kukaan? Ei sillä, etteikö e-korteistakin tulisi ajatus läpi, mutta kun niitä good old paperikortteja on vaan niin kiva saada! Siksipä aionkin parin välivuoden jälkeen itse taas lähettää kortteja. Valmiista malleista kivoimmat huitelevat sellaisissa kappalehinnoissa, että ajattelin tänä vuonna tehdä kortit itse. Hintaa suurempi vaikutin tämän päätöksen synnyssä on tosin se, että olen taas löytänyt sisäisen askartelijani. Hyvänä kakkosena tulee Pinterest, mistä ideoita ja inspistä saa simppelimmän tyylin diggailijakin. Hakusanoja washi tape, card ja christmas yhdistelemällä löytyy vaikka mitä kivaa, kuten esimerkiksi nämä kuvat tässä alla.Kivoja DIY-korttimalleja löytyi toki muitakin. Nämä alla olevatkin olisivat suhteellisen yksinkertaisia toteuttaa, vaikka materiaaleja onkin näissä jo vähän enemmän kuin vain kartonkipohja ja teippi. Esimerkiksi nuo alarivin nappikortit ovat itselleni kovasti mieleen.


Nyt se on siis päätetty. Itsenäisyyspäivä on meidän huushollissa korttitalkoopäivä. Korttipohjat hankin jo eilen ja kohta lähtee tilaus Teippitarhaan. Kävin jo tsekkailemassa teippivalikoimaa ja bongasin samalla heidän blogistaan tuon alla olevan kuvan. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Sain nimittäin päähäni, että parilla teippirullalla voisi vähän kikkailla vaatehuoneessakin. Sinne on remontti vasta ajatusvaiheessa, enää ei siis puutu kuin suunnittelu ja toteutus (pala kakkua!). Pieni teippailu saattaisi hyvinkin toimia helppona väliaikaispiristyksenä sitä suurempaa muutosta odotellessa.

Kuva: Teippitarhan blogi


3 kommenttia:

 1. Mä en ollut ikinä näistä teipeistä kuullutkaan, mutta eilen lähti multakin tilaus vetämään ja korttien askastelupaskartelu odottaa! Kiitos blogillesi, sain inspiksen miten aion kortit tänä vuonna toteuttaa :)
  T. Preerian kaverisi Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, hauska kuulla! Oon itsekin vähän hämmentynyt siitä, että tässä iässä voi ihminen näin innostua teipistä, mutta niin se vaan näköjään on. Näytä sitten, mihin inspis johti. :)

   Poista
 2. Joo eiköhän tuotos eksy sitten postilaatikkoonne :) Mun tilaus tulee tänään tai huomenna, ei malta odottaa! Mä en tiedä kumpi innostuu enemmän kun näkee ne, minä vai esikoinen. Hih.

  VastaaPoista