2. lokakuuta 2012

Ryhtiliike


Jos asettaa itselleen tavoitteeksi, että käy vähintään kahtena päivänä viikossa jumpassa ja tavoite on saavutettu jo tiistaina, niin saako taputtaa itseään olalle? Jumppavarauksia on jäljellä vielä loppuviikollekin, samoin kuin hyötyliikuntaa tyttöporukan sienireissun muodossa. Hyvä minä! 

Toinen ryhdistäytymishenkinen lupaus on se, että karkkia saa ostaa ja syödä vain viikonloppuisin. Tämän ehtinen sössiä vielä mennen tullen. Ei se silti haittaa. Errare humanum est. Tai jotain.


Mutta millä palkita itsensä hyvästä tsemppaamisesta? Keksin sen tänään jumpassa. Kahdeksan lipsahduksettoman viikon jälkeen aion ostaa itselleni jotkut törkeen makeet uudet tossut. Ehkä pinkit. Koska olen sen arvoinen. Ei vaineskaan. Todellinen syy on se, että uusilla treenikamoilla vaikuttaa meikäläisen kohdalla olevan myönteinen vaikutus treenimotivaatioon. Siinä on sitten välineurheilijalla peiliin katsomista. Positiivinen kierre on valmis. Ehkä. Toivottavasti.


6 kommenttia:

 1. Mäki kattelin tänää tossui -mut ne mitkä oisin just halunnu oli pinkit (yäkkkk)! Mää haluun semmosseet reepokit, iisitounit, tulee kato sit hyvä perse vähemällä vaivalla... Äksdee!
  T.pikkusysse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villi ehdotus: mitä jos vaan heivaisit tuon "anonyymiuden" ja rekisteröityisit? Ja hei pikkusisko, synttärionnea! :)

   Poista
 2. Eiku ei jaksa, joku nimiki sit täytys keksii, eieieiei... Kiitos onnitteluista, joskin odotan luonnollisesti että julkaset vielä erillisen onnittelu- ja pikkusiskonylistyspostauksen...;)

  VastaaPoista
 3. Hei tännekin tarvitaan peukutusmahdollisuus näitä sisarusrakkautta henkiviä puheenvuoroja varten :-) t. Toinen anonyymi, ei sukua :) eli MD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Like. [insert sininen peukkukuva tähän]

   Poista