11. heinäkuuta 2014

Piipahdus Raumalla

Sattuipa eräänä viime viikon päivänä sellainen juttu, että automatkalla Porista Turkuun iski niin kova nälkä, että määränpää ja sen mahtava ravintolavalikoima etukäteen tsekattuine lounasvaihtoehtoineen vaikutti olevan pikemminkin valovuosien kuin muutaman kymmenen kilometrin päässä. Niinpä päätettiin matkaseuralaisena olleen äidin kanssa tehdä pikainen piipahdus Raumalle. Alkupalana sisustusjuttuja Hannasissa, varsinainen lounas torin varrella ravintola Gotossa. Molempia voin suositella lämpimästi.

Vaikka tunnissa ehtiikin näemmä ihan yllättävän paljon, pitää Raumalle kyllä ehdottomasti palata paremmalla ajalla. Jonakin kauniina päivänä. Ja etenkin sellaisena, ettei Turussa odota pikkusisko, mökkiraksan huonekalukatselmus ja treffit sekä äidin että tyttären kummilasten kanssa. Merkitään tässä muuten vielä muistiin, oikein bartsimpsonmaisesti kuvitteelliselle päänsisäiselle liitutaululle kirjoitettuna, että en enää osta 7-vuotiaalle lahjaksi erotuomarin pilliä. Päivänsankari tuntui siitä tykkäävän, muu talonväki ei niinkään. Ei vaan tullut sitä äänenkantamaa siellä kaupassa testattua... Sori, M. Ei toistu. ;)
2 kommenttia:

  1. Oi kun on kaunis Suomen kesä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se, viileämpinäkin päivinä. Olin yhtämittaa 10 päivää poissa kotoa ja yhtä monena päivänä matkasta oli päällä villasukat ja bikinit. ;)

      Poista