12. huhtikuuta 2013

Uusi kamera

Hulluilla päivillä tuli tänään myyntiin kamera, jonka hankkimista olin suunnitellut jo pidempään. Aloitin viimeisen lomapäiväni aamun kotisohvalla läppäri sylissä ja heti kello 8.00 siirsin tuotteen muistilistalta ostoskoriin. Kun prosessi oli minuuttia myöhemmin edennyt maksuvaiheeseen asti, ilmoitti järjestelmä tuotteen olevan loppu. Nopeat syövät hitaat, sanoi teksti verkkosivulla. Jep, rub it in, mutisin minä. Harmitti. Vietävästi.

Päätin kuitenkin lähteä käymään Tapiolan Stockalla ruokakaupassa, ihan vain sitä varten, että saisin edes samalla hankittua sen toisen etukäteen himoitsemani hullaritarjouksen, Safkaa-kirjan. Olin perillä Tapiolassa yhdeksältä. Noin neljä minuuttia myöhemmin napsautin sirukortin maksupäätteeseen ja valkoinen kamera vaihtoi omistajaa. Jee! Tuote olikin näköjään loppu vain verkkokaupasta. Kannatti käydä paikan päällä! Samalla hoituivat ne ruokaostokset, sain kirjani ja löysin vielä suojakotelon kännykällekin. 

Nyt istun taas kotisohvalla, avaan pakettia ja ihmettelen, mitä nämä kaikki osat oikein ovat, miten tätä käytetään ja mitä lisäosia tähän mahtaakaan tarvita. Tai haluta - mikä tosin onkin sitten jo kokonaan eri kysymys. No okei, ehkä vähän myös vaan ihailen ostostani ja mietin, että miten voi kamera olla näin kaunis. Uusi partnerini on Olympus PEN Lite E-PL3 DZK ja mukana tulivat myös 14-42 mm ja 45-150 mm -objektiivit. Nähtäväksi jää, josko blogikuvista huomaa, milloin opin käyttämään uutta kameraani. Ilmeisesti pelkkä laitteistopäivitys ei riitä, vielä pitäisi päivittää ne taidotkin... ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että sait kameran! Huippuostos! Itse olen huomannut että ainakin Helsingin keskustassa on tuotteita melkein aina, vaikka netissä ne myykin jo aikaisemmin loppuun. Siis jos vaan pääsee paikan päälle niin ei muuta kun ryysikseen :D
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin siinä harhaluulossa, että verkkokaupasta loppuisivat heti vain jotkut supersuositut HP-tuotteet, mutta eilen kaveri kertoi työkaveristaan, jolle oli heti kahdeksalta aamulla myyty "eioota" jopa sukista ja boksereista. Liekö ne nettierät sitten yleisestikin tosi pieniä. Eli juu, ryysis näköjään palkitsee. Eikä tarvitse odottaa seitsemää arkipäivää ennen kuin pääsee hipelöimään ostoksiaan. :)

   Poista
 2. Onnea uuden kameran omistajalle :)

  Olen huomannut saman Stockan nettikaupan kanssa, ihan ilman Hulluja Päiviäkin. Muutaman kerran olen löytänyt tuotteen kaupasta vaika nettikaupassa sitä ei enään ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvä tietää jatkon kannalta. Onneksi tuo lähi-Stocka osuu työmatkalle, eikä nettikaupassa ole juurikaan tarvinnut asioida.

   Poista