17. syyskuuta 2012

Statuspäivityksiä

Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan niin olisin tällä hetkellä kuuntelemassa Lenny Kravitzia. Livenä. Ihan fiiliksissä ja haltioissani. Harmi vain, että muutama viikko sitten Facebookissa eteen pompsahti tällainen statuspäivitys.


Damn! No, ei sitten. Sitä myöhemmin ilmoitettavaa uutta keikkapäivää odotellessa.

Ja vielä statuspäivityksiin liittyen, omalle Facebook-seinälleni ilmestyi tässä taannoin tällainen:


Hiukan ihmetytti kun kännykkä piippasi ja ilmoitti jengin tykkäävän meikäläisen statuspäivityksestä, joka omiin silmiin näytti ihan oudolta. Jepjep. Enää pitäisi päättää, johtaako tämä vastatoimenpiteisiin vai hyväksytäänkö se vain kostoksi tästä ja annetaan olla. Voi sisarrakkaus sentään. :)

6 kommenttia:

 1. Voi sun siskon olis pitäny tarttua tilaisuuteen! Me päiviteltiin kaverin statusta sen bileissä, mitäs jätti koneensa auki...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olisi pitänyt pikkusiskon ilmeestä päätellä, että taas se on jossain pahanteossa. Kuvittelin vain, että uhri olisi isä kun sen koneella kerran hääräiltiin. Mutta ei, osui omaan nilkkaan. Ei osu toiste. ;)

   Poista
 2. Tää mun isosisko on vielä niin pölö etse ei jättäny pelkästää facea auki, vaan myös mm. bloggerin ja meilin.... Kaikki munat samassa korissa tai jotain...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, LUOTTAMUS. Oletko kuullut sellaisesta? No eisevväliä, menetit sen nimittäin joka tapauksessa sillä hetkellä kun painoit sitä päivitysnappulaa. :D

   Poista
  2. Tänne tarvittais kyllä like-nappi.:D

   Poista