5. syyskuuta 2012

And the Best E-mail of the Day Award goes to...

Aloittaessani blogin pitämisen päätin, että tänne ei tuoda työasioita. Ajattelin, että epäsuorasti niitä voidaan ehkä sivuta, tyyliin Vaatekriisi konferenssimatkan kynnyksellä tai Reseptipaljastus! Kahvihuoneen klassikkojen salat julki. Note to self: lopeta se lööppien lukeminen. No, nyt kuitenkin lipsun hiukan periaatteestani. Tänä aamuna työsähköpostissa odotti nimittäin viesti, jonka parhaat pari riviä ovat tässä:
... We have the special Academy Room reserved for us inside the [Guinness] STOREHOUSE where we will enjoy good company and free Guinness and free food...
Tervetuloa, ensi viikon työmatka Irlantiin! Ehkä tuollaisen verkostoitumisillan jälkeen pääsee jo konffahuumaan niin sisälle, ettei muista enää edes jännittää loppuviikolla häämöttävää omaa esitystä. Ei vaan, ei siinä omassa esityksessä periaatteessa mitään jännitettävää ole. Toivottavasti ei ole niissä sen jälkeisissä mahdollisissa kysymyksissäkään... Ja nyt mietitään taas jo sellaisia asioita, millä ei pitänyt olla blogin kanssa mitään tekemistä. Päätämme siis lähetyksen täältä tähän. Paitsi yksi kuva on vielä jaettava. Tällainen kirja nimittäin ilmestyi työpaikan kahvihuoneeseen. Millaisiakohan johtopäätöksiä tästä pitäisi vetää?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti