13. kesäkuuta 2012

Ajanhallintaa

Siivoaisinko vaatehuoneen? Huoltaisinko vihdoinkin pyörän, että pääsisin sillä huomenna töihin? Kävisinkö sittenkin lenkillä kun on niin hieno ilmakin? Tai silittäisinkö edes loppuviikon vaatteet? Ei. Istun sisällä, näprään konetta ja perustan blogin.

Tästä tulee just hyvä projekti ja harrastus. Tänne voi sitten joka päivä kirjoittaa jonkun tosi fiksun, hauskan ja nokkelan jutun. Paitsi jos en keksi mitään. No, ehkä kerran viikossa. Tai ainakin joskus, vähintään silloin tällöin. Tai sitten voi ottaa rinnakkaisharrastuksen ja opetella ottamaan hienoja kuvia. Postata niitä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Mutta takaisin siihen blogin perustamiseen. Tiesittekö, että siihenkin voi kuluttaa vaikka koko illan? Pitää keksiä joku kiva nimi blogille. Pitää päättää, esiintyykö omalla nimellä ja naamalla. Pitää määritellä, mitä asioita jakaa ja mistä kirjoittaa. Ja sen jälkeen käyttää suurin osa illasta siihen, että olemattomalla graafisella silmällä ja alkeellisilla kuvankäsittelytaidoilla koittaa väkertää itselleen bannerin. Tästä se lähtee.

2 kommenttia: