14. elokuuta 2014

Juhla-asu

Muutama kuva lauantain asusta. Kampaus ei ollut oikeastaan ollenkaan sellainen kuin etukäteen ajattelin, mutta kiva siitä tuli silti. Keväällä ostetut Michael Korsin nudet korkkarit olivat nyt käytössä ensimmäistä kertaa ja yllättivät iloisesti. Ne olivat mukavat jaloissa koko pitkän päivän. Puolenyön jälkeen hipsin meidän huoneeseemme (onnea on mahdollisuus yöpyä juhlapaikalla), potkaisin kengät pois jaloista ja vaihdoin Birkenstockeihin. Laukku ja kaulakoru ovat Milanon tuliaisia, korvikset lahja äidiltä ja sormuksen ostin vuosia sitten Kalevala Korun myymälästä ihan vain siksi, että se maksoi vain kympin. Sittemmin olen ehtinyt tykästyä enemmänkin tuohon sormukseen, kaikessa yksinkertaisuudessaan se vain tuntuu toimivan. 

Malene Birgerin mekko päätyi peilailusessioiden jälkeen lopulta päälle takaperin. Tai etuperin, miten sen nyt ottaa. Toisin päin kuin Malenamilla. Mekossa oli ihana olla, se on samaan aikaan juhlava ja miellyttävä päällä. Luottovaateainesta, hyvällä tuurilla vuosikausiksi. Jospa kutsut kemuihin eivät jatkossa automaattisesti tarkoittaisikaan asukriisiä.

Edit. Alimman kuvan rouva täten lupaa, että miettii jatkossa kuvaushetkillä asentonsa hiukan paremmin. Pitää kiinni seinästä vain tarpeen vaatiessa, ei seiso jalat ristissä ja vaikka olisikin maalla, ei näytä heinäseipään nielleeltä. ;)

2 kommenttia:

 1. Kaunis asu ja huikean ihkut korkkarit! Olen aina haaveillut nuden värisistä korkokengistä.

  Löysin tämän kauniin blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin :-)
  tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. Turun saaristossa ja
  sisustetaan puutalokotia ja möksää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa asussa oli mukava juhlia.

   Kiva kun löysit tänne ja vielä kivempaa, että päätit jäädä. Kävin jo vastavierailulla ja liityin saman tien lukulistalle. :)

   Poista