23. maaliskuuta 2014

Kaukana Strömsöstä

Olipa kerran nainen, joka lehteä lukiessaan törmäsi huippukokin hampparisämpyläreseptiin ja sunnuntain kunniaksi päätti kerrankin ryhtyä heti tuumasta toimeen. Jääkaapissa oli kanafileitä odottelemassa ja kaapista löytyisi burgerin lisukkeiksi avokadoa sekä ainekset karamellisoituihin punasipuleihin ja kotitekoiseen valkosipulimajoneesiin. Ja kas, parisen tuntia myöhemmin lopputulos ei ollenkaan vastannut odotuksia. Se, minkä piti olla gourmet burgersämpylä, muistutti sekä ulkonäöltään että maultaan lähinnä kuivaa, murenevaa pullaa (josta puuttui sokeri). Nainen kertasi vielä reseptin läpi ja totesi noudattaneensa sitä kirjaimellisesti. No, ei aina voi voittaa. Sämpylät kipattiin biojätteeseen ja ruuaksi syötiin kanaa thaimaalaisittain.
Koska leivonta ei mennyt ihan nappiin ja nainen tunsi epäonnistuneensa ihmisenä, päätti hän piristäytyä tekemällä jotakin sellaista, minkä hän varmasti osaa. Otti kutimen käteensä ja posotti menemään. Villasukan kantapää tuli valmiiksi, mutta lanka tuntui nihkeältä. Samoin lopputulos: jälki näytti epäsiistiltä ja nilkan kohdalle oli ilmestynyt ylimääräinen reikä. Purkuun meni.
Nainen ärsyyntyi, meni sohvalle ja avasi telkkarin. Arvatkaapas, mitä sieltä tuli? Kyllä. Strömsö. Hah!

***

Pakkasin saunakamppeet ja siiderin ja lähdin lenkkisaunaan ilman lenkkiä. Tämän päivän DIY:t taisivat olla tässä.

2 kommenttia:

  1. Heh, tuttua täälläkin - joskus on vaan niitä päiviä kun mikään ei onnistu. Mutta onneksi sitten vastapainoksi joinakin päivinä kaikki tuntuu menevän putkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Putkipäiviä odotellessa, tänään on taas noudatettu enemmän Murphyn lakeja... Onneksi on tuo viikonloppu jo ovella! :)

      Poista