8. heinäkuuta 2012

(Ale)löytöjä

Pohjanmaalta matkaan tarttuneet ostokset voisi luokitella kolmeen kategoriaan: arjen helpotukset, DIY-ainekset ja ihanuudet. Ensimmäisen kategorian ainokainen ostos oli puhtaan pyykin kori. Tällä hetkellä voisin melkein vannoa, että ne olivat parhaiten sijoitetut 4,90 € pitkään aikaan. En tajua, miten olen aiemmin pärjännyt ilman tuota kapistusta! Voitteko käsittää, miten hienolta tuntuu kunnei sitä märkää vaatekasaa enää tarvitsekaan roudata sylissään kylppäristä kuivaustelineen luo? Ja toivoa sen jälkeen, ettei muutamaan minuuttiin esimerkiksi ovikello soi kun paidan rinnus on epämääräisiä märkiä läikkiä täynnä. Sen nihkeän olon myötä koko homma on tuntunut jotenkin nihkeältä. Mutta ei enää! Eilinen pyykkäyssessio sujui kuin tanssi. Siihen kyllä vaikutti ehkä vähän sekin, että telkkarin kautta tahdit antoi PMMP:n Ruisrock-keikka.

Tee-se-itse-osaston materiaalilöydöistä tulee valerullaverho keittiöön, villasukat ja sinisen sävyinen, puuvillainen tuubihuivi samansävyisten, nahkaisten avokkaiden kaveriksi. Verhokangas löytyi N-Stylesta, joka on 8-tien varrella Kokkolasta hiukan pohjoiseen päin. Tosi kiva sisustuskauppa, vaikkei päällepäin ehkä siltä näytäkään. Suosittelen käymään jos liikutte niillä huudeilla, hyvästä naamioinnista huolimatta tänne on helppo poiketa.

Projektia pukkaa...


Ihanuudet löytyivät Sköna Clarasta, kuten aina. Ihanan Camillan ihanasta putiikista ei kyllä oikein muuta löydykään kuin ihanuuksia. Sanoinko jo ihana? Ihanaihanaihana. Vedenvihreä toppi on 2nd Dayn ja musta tunika Munthe plus Simonsenilta (vitsi, miten ne tanskalaiset osaakin!). Huippuunsa löytöjen tekeminen on viety silloin kun kauppa on täynnä tällaisia kultakimpaleita, hintalapun hinnoista saa vähentää puolet (tässä vaiheessa humanistikin innostuu matematiikasta!) ja shoppailun välissä istahdetaan nojatuoliin ja juodaan cappuccinot. Ja sitten on vielä se asiakaspalvelu. Se on henkilökohtaista, asiantuntevaa ja niin sydämellistä, että pelkästään siitä ilosta voisi hurauttaa pääkaupunkiseudulta Kokkolaan vähän useamminkin.2 kommenttia:

 1. Mustasta kun ei oikein saa näin kuvassa selvää, mutta toi vedenvihreä todellakin näyttää ihanalle! Laskeutuu varmaan tosi nätisti. Jospas sen näkee vaikka Dublinissa sitten yllä :)

  Huomenna Kokkolaan!

  t. MD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään siellä ja kaikella todennäköisyydellä molemmat. Aurinkoisia lomapäiviä! :)

   Poista